Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ήμουν δυστυχισμένη, έφτασα 45 κιλά- Δεν είχα κουράγιο να φύγω από τον γάμο μου

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Μια εξομολόγηση για το πόσο δυσκολεύθηκε να βάλει ένα τέλος στον γάμο της έκανε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, δηλώνοντας ότι ήταν πραγματικά δυστυχισμένη. 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο παραγωγός Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαρντ χώρισαν, έπειτα από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Σιλβέστερ Απόλο, που είναι δύο ετών. 

«Δεν είχα το κουράγιο να φύγω για πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά δυστυχισμένη», δήλωσε η Ραταϊκόφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast Going Mental With Eileen Kelly. «Ήμουν περίπου 45 κιλά και μόλις είχα αποκτήσει ένα μωρό. Έγινα πραγματικά αδύνατη επειδή δεν ήμουν ΟΚ», συμπλήρωσε. 

«Προσπάθησα να πάρω αντικαταθλιπτικά», είπε, εξηγώντας πως «προσπαθούσα να κάνω τα πάντα» για να γίνει ευτυχισμένη. «Ήμουν σίγουρη πως κάτι πήγαινε στραβά με εμένα. Αυτό που έμαθα βγαίνοντας από εκείνη τη σχέση και είναι να εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου», ανέφερε ακόμη στη συνέντευξη. 

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το gaslighting είναι κάτι πραγματικό

«Το gaslighting είναι κάτι πραγματικό», σημείωσε, χρησιμοποιώντας τον όρο για την ψυχολογική χειραγώγηση, συνήθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα, που έχει ως συνέπεια «το θύμα να αμφισβητεί την εγκυρότητα των δικών του σκέψεων, την αντίληψη της πραγματικότητας ή τις αναμνήσεις του και συνήθως οδηγεί σε σύγχυση, απώλεια αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού, αβεβαιότητα για τη συναισθηματική ή πνευματική σταθερότητα κάποιου και εξάρτηση από τον δράστη», σύμφωνα με το λεξικό Merriam-Webster, που επέλεξε το gaslighting ως τη λέξη της περασμένης χρονιάς. 

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αναφέρθηκε και στην πίεση της κοινωνίας, «από τη στιγμή που γεννιόμαστε», προκειμένου «να βρεις έναν σύντροφο που σε ολοκληρώνει και σε επιβεβαιώνει». Κάτι που τη δυσκόλεψε περισσότερο να χωρίσει.  «Επιπλέον, μόλις είχα αποκτήσει ένα παιδί. Ήθελα πραγματικά να έχω οικογένεια, οπότε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εμένα να φύγω», σημείωσε. 

Όσο για το πώς πήρε τελικά την απόφαση να πάρει διαζύγιο, είπε ότι αυτό έγινε όταν ξεπεράστηκε μία γραμμή. «Για εμένα, ήταν τόσο ξεκάθαρο και μετά έγινε ολοένα και πιο σαφές, κάτι που ήταν καλό», είπε, δίχως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ προωθεί έκτακτο σχέδιο για την παροχή αμυντικών δανείων ύψους 150 δισ. ευρώ στις κυβερνήσεις

Διεθνή / Η ΕΕ προωθεί έκτακτο σχέδιο για την παροχή αμυντικών δανείων ύψους 150 δισ. ευρώ στις κυβερνήσεις

Σε ομιλία της σήμερα – μόλις 48 ώρες πριν από τη σύνοδο κορυφής των 27 ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες – η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι τα κράτη-μέλη θα μπορούν να αντλήσουν αυτά τα δάνεια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM