Ο Μπεν Άφλεκ έχει οδυνηρές μνήμες από τη συγκατοίκηση με τον Ματ Ντέιμον: «Δεν καθάριζε ποτέ»

Ο Μπεν Άφλεκ έχει οδυνηρές μνήμες από τη συγκατοίκηση με τον Ματ Ντέιμον: «Δεν καθάριζε ποτέ» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/ETTORE FERRARI
0

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον μετρούν πολλές δεκαετίες φιλίας και γνωρίζουν πολύ καλά κάθε πτυχή του χαρακτήρα αλλά και τα ελαττώματα ο ένας του άλλου. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Μπάτμαν, λοιπόν, αποκάλυψε ένα από στοιχεία που τον εκνεύριζαν στον πολύ καλό του φίλο. 

Κάποτε ο Άφλεκ συγκατοικούσε με τον Ντέιμον και τον μικρότερο αδελφό του, τον Κέισι Άφλεκ, και παρατήρησε πως η συμβίωση δεν ήταν σπαρμένη με ροδοπέταλα. 

«Ο Ματ δεν πλήρωσε ποτέ κανέναν λογαριασμό, μέχρι και σήμερα, απ΄όσο ξέρω. Αναρωτιόμασταν: "Γιατί δεν δουλεύουν τα φώτα;" και ήταν επειδή η εταιρεία ενέργειας χρειάζεται χρήματα για να έχεις ηλεκτρικό» αστειεύτηκε ο Άφλεκ, σε συνέντευξή του στον Τζέιμς Κόρντεν

Όταν ο παρουσιαστής τόν ρώτησε εάν θεωρεί τον Ντέιμον «κακό ή καλό συγκάτοικο», ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν απολύτως ειλικρινής. 

«Ο Ματ είναι υπέροχος τύπος. Τον αγαπάω. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν υπέροχος απέναντι μου, όλη μου τη ζωή. Είναι τρομερός τύπος. Δεν θα συνιστούσα τη συγκατοίκηση μαζί του» είπε. 

«Γιατί, έχει μία ικανότητα... ξέρεις αυτά τα άτομα που απλά μπλοκάρουν τα πάντα; Γι΄αυτό είναι υπέροχος ηθοποιός, γιατί μπορεί να επικεντρωθεί» συνέχισε. Ένα από τα πράγματα που συνήθιζε να αμελεί, ήταν η καθαριότητα. «Μπλόκαρε την ιδέα ότι όταν τελειώνεις με κάτι, πρέπει να πλυθεί ή να πεταχτεί». 

Μετά από χρόνια συμμαζέματος όσων άφηνε πίσω του, τα δύο αδέλφια κατήλθαν σε απεργία, όπως είπε, και αποφάσισαν να μην αγγίξουν τίποτα απ΄όσα άφηνε ώστε να τον αναγκάσουν να κάνει δουλειές. 

«Περιμέναμε να δούμε πόσος καιρός θα περάσει πριν πει: "Θέε μου, είμαι καλυμμένος από σκουπίδια» είπε ο Άφλεκ. 

Πέρασαν δύο εβδομάδες, αλλά το εγχείρημά τους δεν είχε τα αποτελέσματα που ήλπιζαν. Μία μέρα επέστρεψαν σπίτι και τον βρήκαν να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια, περιτριγυρισμένος από άδεια κουτιά πίτσας κι άλλα δοχεία. 

Τότε παραδέχθηκαν την ήττα τους, αλλά εκείνος δεν φάνηκε να είχε καταλάβει τι γινόταν. «Είπαμε: "Παραδινόμαστε, παραδινόμαστε. Είσαι πολύ καλός, δεν μπορούμε να σε νικήσουμε". Εκείνος αναρωτήθηκε: "Τι συμβαίνει παιδιά;" κι εμείς του απαντήσαμε: "Έχεις έναν αρουραίο πάνω σου"».

Δεδομένων όλων των παραπάνω, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη σύζυγο του Ντέιμον. «Ο Θεός να ευλογεί τη σύζυγό του, τη Λούσι. Υπάρχει μια θέση για σένα στον παράδεισο».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM
Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM