«Η ζωή είναι ένα δώρο»- Αυτό είναι το τραγούδι για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Η ζωή είναι ένα δώρο»- Το τραγούδι για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

«Το τραγούδι που έγραψε ο Νικόλας Αδέσποτος για τον αγώνα μας, για τη φιλία μας, για τις ζωές μας!!» έτσι συστήνει στο κοινό το τραγούδι που έγραψαν για εκείνη η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με μία ανάρτησή της στο facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Η ζωή είναι ένα δώρο» που έγραψε ο Νικόλας Αδέσποτος.

Ευχαρίστησε δε, τον δημιουργό «για τη δύναμη που έχεις μέσα σου και τη δύναμη που μας δίνεις μέσα από την τέχνη σου! Θα αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη» έγραψε στο facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, μας συνδέει μια γνωριμία επτά ετών, η οποία εξελίσσεται σε μια δυνατή φιλία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια εκτίμησα την στάση ζωής της, τον λόγο της που επιβεβαιώνεται από πράξεις, την αισιοδοξία και την δύναμη ψυχής της. Όλα αυτά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για μένα και προσπάθησα να γράψω ένα τραγούδι που να έχει το όνομά της και να αφορά την ζωή μου, αλλά και τις ζωές όλων μας. Τουλάχιστον τις ζωές που θα θέλαμε να έχουμε. Βασισμένες στην αγάπη, την δικαιοσύνη, την δημοκρατία και την αξιοκρατία. Με ρομαντισμό λοιπόν και αισιοδοξία, καταθέτω το τραγούδι " Η ζωή είναι ένα δώρο" με την ελπίδα να το αγαπήσετε και εσείς όπως κι εμείς και να αποτελέσει εφαλτήριο για μια καλύτερη ζωή όλων μας» έγραψε σε ανάρτησή του ο Νικόλας Αδέσποτος, που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM