Δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Πατέρας σκότωσε την τριών εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα

Δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Πατέρας σκότωσε την τριών εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ένας 26χρονος από τη Νέα Υόρκη φέρεται να δολοφόνησε την μόλις τριών εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα. Από το χτύπημα, μάλιστα, τραυματίστηκε και η μητέρα του βρέφους που την κρατούσε αγκαλιά.

Η δολοφονία έγινε γνωστή όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης δέχθηκε τηλεφώνημα στο οποίο γινόταν λόγος για τραυματισμό της μητέρας και του παιδιού.

Ο Πάτρικ Προύντφριτ, ο οποίος είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας χτύπησε το μωρό στο πάνω μέρος του σώματός του και βγήκε από τη μασχάλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και η μητέρα του στο στήθος όπως αποκάλυψαν εκπρόσωποι της αστυνομίας.

Ακόμη, ο 26χρονος φέρεται να έβγαλε από την πρίζα το τηλέφωνο προκειμένου να εμποδίσει την τραυματισμένη σύζυγό του από το να ενημερώσει τις αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post. 

Η τρυφερή ανάρτηση στο Facebook πριν τη δολοφονία

Ο ίδιος, δε, μια εβδομάδα πριν το τραγικό περιστατικό είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το «στιλ» του είναι «να προστατεύει την οικογένειά του και τους φίλους του με κάθε κόστος».

Ακόμη, δημοσίευσε φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό σε νοσοκομείο στις 9 Ιουνίου με λεζάντα «το κοριτσάκι μου».

Οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι στο οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση προσπάθησαν να σώσουν το βρέφος χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

«Είναι ένα από τα πιο ακατανόητα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από όσο μπορώ να θυμηθώ. Είναι μια τραγική υπόθεση που μας θυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η οικογενειακή βία είναι εδώ» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας με το κίνητρο του 26χρονου δράστη να παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο.

Μετά την επίθεση ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε δάσος σε μικρή απόσταση από το σπίτι αφού «κόλλησε» στη λάσπη, μεταδίδει η New York Post.

Κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού, απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και εγκληματική περιφρόνηση πρώτου βαθμού για παραβίαση εντολής προστασίας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM