0
LIFO PICKS

Πώς παράγεται το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο;

Η περιοχή της Μεσσηνίας στην Πελοπόννησο παράγει αυτό που θεωρείται το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο. Παρασκευάζεται από την κορωνέικη ποικιλία, μια μικρή αλλά πλούσια και αρωματική ελιά. Σε συνδυασμό με την ψυχρή εκχύλιση και την αργή διαδικασία ζύμωσης, το ελαιόλαδο αυτό έχει έξτρα παρθένα γεύση - ένα πραγματικό νέκταρ των θεών. 

Πηγή: Insider Food

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ