Νέα Φιλαδέλφεια: Τα νέα βίντεο «δείχνουν» πέντε βασικούς υπόπτους- Εν αναμονή του DNA

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα νέα βίντεο «δείχνουν« πέντε βασικούς υπόπτους- Εν αναμονή του DNA Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται νέο βίντεο από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκαν οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Έτσι, οι αρχές να εξετάζουν σε βάθος στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους από κάμερες ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Aπό τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση έχουν βάλει στο στόχαστρό τους πέντε άτομα τα οποία θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ ανοίγει τα κατασχεμένα κινητά των χούλιγκαν και ψάχνει βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια που μπορεί να τράβηξαν οι ίδιοι οι Κροάτες. Άνδρες του τμήματος Αθλητικής βίας ψάχνουν και τους σταθμούς για βιντεοληπτικό υλικό από τη διαδρομή των νεοναζί χούλιγκαν.

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάνουν λόγο για έναν άνδρα:ψηλό, εύσωμο, με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Το νέο στοιχείο είναι το τατουάζ στο λαιμό, χωρίς όμως το σχέδιο να είναι ξεκάθαρο, ενώ από τους κατηγορούμενους είναι αρκετοί αυτοί που έχουν τατουάζ στο λαιμό. Περισσότερες απαντήσεις θα δώσουν τα αποτελέσματα DNA.

Το βάρος πέφτει σε 5-6 άτομα που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι. Τη Δευτέρα 14/8 ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης του DNA και του γενετικού υλικού, καθώς και κηλίδων αίματος. Μια διαδικασία η οποία δεν αναμένεται εύκολη καθώς έχουν προκύψει αλλοιώσεις από άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν το Μιχάλη Κατσουρή.

Νέο βίντεο από τη δολοφονική συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εν τω μεταξύ, νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει άγριο ξυλοδαρμό με ρόπαλα κατά του 29χρονου Μιχάλη, ενώ είχε δεχθεί τη θανατηφόρα μαχαιριά. 

Μάλιστα, στο βίντεο του ΣΚΑΪ φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής (το άτομο που προσπαθεί να διαφύγει με την μπλε μπλούζα) να δέχεται χτύπημα από ρόπαλο -μετά το πλήγμα που δέχθηκε από μαχαίρι- από ομάδα χούλιγκαν που καταδίωκε μερίδα φίλων της ΑΕΚ.

 Λίγο αργότερα φαίνεται να βγάζει το κράνος που φορά και να κοιτά το αριστερό του χέρι. Έπειτα, φτάνει τρέχοντας στο περίπτερο όπου κρύβεται πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά. Είναι το σημείο όπου ο 29χρονος καταρρέει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας δεχτεί τη μοιραία μαχαιριά στο χέρι.

Σε πρώτη φάση θα γίνει έρευνα σε σχέση με τους «5» που είναι στο «κάδρο» από την Κροατία, την Ελλάδα και την Αλβανία, αλλά και σε ακόμα 8 Κροάτες που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν ποινικές ευθύνες που υπάρχουν σε στελέχη της για τις αδιανόητες παραλείψεις συνεχίζεται παράλληλα με την ένορκη διοικητική εξέταση που έχει διαταχθεί από την πρώτη στιγμή και θα κληθούν να καταθέσουν όλα τα στελέχη που έχουν εμπλακεί λίγο ή πολύ στους χειρισμούς που έγιναν ή που έπρεπε να γίνουν.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ