Βολές Τζουμάκα για Κασσελάκη: «Είναι η έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής»

Βολές Τζουμάκα για Κασσελάκη: «Είναι η έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής» Facebook Twitter
0

Σφοδρή επίθεση στην υποψηφιότητα Κασσελάκη εξαπέλυσε ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Τζουμάκας.

«Είναι η έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής», είπε ο Στέφανος Τζουμάκας για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ, πως όλη η διαδικασία και ο τρόπος προβολής του δεν έχει σχέση με τον δημόσιο και πολιτικό βίο.

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ενώ έκανε λόγο για ομάδες που τον στηρίζουν. Χαρακτήρισε δε, τις ομάδες «παραμάγαζα, τα απόνερα της πολιτικής και θα έχουν την αξία που θα πάρουν στη διαδρομή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παράθεσε δε ως παράδειγμα την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ. «Εάν δεν υπήρχε η Χούντα δεν θα υπήρχε το ΠΑΣΟΚ. Ριζοσπαστικοποιήθηκε η μισή χώρα και στη συνέχεια έγινε το ΠΑΣΟΚ. Είχε 7 ομάδες, φράξιες δεν είχε ιδεολογική ενότητα, είχε πολιτική όμως ενότητα» είπε λέγοντας ότι το κόμμα είχε λόγο ύπαρξης μέχρι το 1985.

Ανάλογα προέκυψε και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε. «Προέκυψε από μία άλλη κρίση. Προέκυψε από 5 ομάδες δεν μπορεί να έχει ιδεολογική ενότητα αλλά έχουμε κάνει προσπάθειες να έχουμε πολιτική ενότητα. Μέσα αυτή τη διαδικασία παρεμβαίνουν διάφοροι παραγονταραίοι, διάφοροι δημοσιοσχεσίτες, που έχουν εταιρείες, και υποψήφιοι» υπογράμμισε κάνοντας λόγο για φαινόμενα παρακμής. «Έχουν σχέση αυτά με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες; Υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα, οι νέοι δεν βρίσκουν στέγη, υπάρχει ανεργία, μια παρακμή, έχουμε το ΑΕΠ του 2009» συνέχισε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε έντονα την υποψηφιότητα Κασσελάκη σημειώνοντας ότι όλο αυτό το σόου έχει στόχο να αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Απόνερα είναι όλα αυτά,» είπε ενώ ερωτώμενος για τις δηλώσεις Κασσελάκη περί ανασυγκρότησης της Αριστεράς ξέσπασε σε γέλια. «Κάτι άλλο πιο σοβαρό;» είπε ο Στέφανος Τζουμάκας σχολιάζοντας ότι «Υπάρχει σε έναν κόσμο που είναι UFO και δεν έχει αίσθηση με τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και δεν έχει αίσθηση ποια συμφέροντα είναι από πίσω, πώς το οργανώνουν. Φυσικά είναι συμφέρονται, τι είναι; Ανέκδοτο; Σιγά το φαινόμενο» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν ασχολούμαι με πρόσωπα, διευκρίνησε ενώ τις αναταράξεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τις αποδίδει στο σύστημα και όχι σε εκείνον.

Επέμεινε δε, για ακόμα μία φορά σε σχόλια τύπου «παραγονταραίοι και απόνερα» που δεν έχουν σχέση με τις ανάγκες της χώρας, τους αγώνες του ελληνικού λαού».

Για τον ίδιο είπε ότι έβαλε «υποψηφιότητα «για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική, καθώς η προηγούμενη περίοδος δεν είχε σχέση με την πολιτική, αλλά με τον «πολιτικό συνδικαλισμό».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

«Ως πρωθυπουργός συμμετείχε και βίωσε μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές στην ιστορία της Ευρώπης του 21ου αιώνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κορυφαίο πανεπιστήμιο
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Πολιτική / «Δεν είναι μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού» ― Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Γιάννος Παπαντωνίου «προσεβλήθη από επιθετικό καρκίνο του προστάτη, που συνδυάστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, το οποίο τον οδήγησε σε πολύωρες διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και σε αναπηρική καρέκλα»
LIFO NEWSROOM
Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Πολιτική / Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε σε μήνυμά της ότι στα μέτρα μέριμνας για την υποστήριξη των θυμάτων της έμφυλης βίας περιλαμβάνονται πολλοί σταθμοί και 44 ασφαλή καταφύγια,
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη ανάρτησή του αναφέρεται στο θέμα των σεισμών στις Κυκλάδες, καθώς επίσης στην αύξηση των μισθών, αλλά και στο μεταναστευτικό
LIFO NEWSROOM