Κίνηση στους δρόμους: Χάος σε Κηφισό και Αττική οδό, μποτιλιάρισμα στο κέντρο

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική οδό Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στον Κηφισό αλλά και στην Αττική οδό.

Έντονη κίνηση υπάρχει επίσης και στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας αλλά και σε κομβικές λεωφόρους, όπως είναι η Κηφισίας.

Στην άνοδο του Κηφισού τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από το ύψος του Νέου Φαλήρου και να φτάνει μέχρι και την έξοδο της Λιοσίων. Μποτιλιάρισμα όμως, υπάρχει και στην κάθοδο του Κηφισού και συγκεκριμένα από την Κηφισιά μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, έντονη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα της ανόδου από Εθνικής Αντιστάσεως έως και το Μαρούσι και της καθόδου από το ΚΑΤ μέχρι και το ύψος του Κολεγίου Αθηνών. Προβλήματα επίσης παρατηρούνται στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ηρώδου Αττικού έως και το Χίλτον και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου προς Καλλιμάρμαρο.

Αναφορικά με την Αττική οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις τόσο στην έξοδο προς Μεταμόρφωση όσο και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και συγκεκριμένα από τη Μεταμόρφωση μέχρι και την έξοδο της Κηφισίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ