Ο Νικ Κάνον ξοδεύει 200.000 δολ. τον χρόνο για να πάει τα 12 παιδιά του στη Disneyland

Ο Νικ Κάνον ξοδεύει περίπου 200.000 δολ. τον χρόνο για να πάει τα 12 παιδιά του στη Disneyland Facebook Twitter
0

Ο Νικ Κάνον έχει 12 παιδιά και όταν χρειάζεται να ταξιδέψουν όλοι μαζί για την Disneyland απαιτούνται πολλά χρήματα Περίπου 200.000 δολάρια όπως λέει ο ίδιος.

Ο 43χρονος Νικ Κάνον εμφανίστηκε στο The Breakfast Club και παραδέχτηκε ότι ξοδεύει περίπου 200.000 δολάρια το χρόνο για να πάει τα 12 παιδιά του στο πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου, την Disneyland. Ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι. 

«Λοιπόν, έπαιρνα αυτή την τσάντα της Disney. Ήταν προνόμια», είπε για την εποχή που ήταν οικοδεσπότης της πρωινής παρέλασης των Χριστουγέννων του πάρκου από το 2009 έως το 2019. «Όλα αυτά τα πράγματα ήταν δωρεάν. Δεν είναι πλέον δωρεάν και τότε είχα μόνο δύο παιδιά» είπε για τα δίδυμα που έχει με την πρώην σύζυγό του Μαράϊα Κάρεϊ.

«Είμαι κυριολεκτικά στη Disneyland μία φορά τον μήνα και μάλλον ξοδεύω 200.000 δολάρια τον χρόνο εκεί» είπε. «Η Disneyland είναι ούτως ή αλλιώς ακριβή, ειδικά αν προσπαθείς να μείνεις στο ξενοδοχείο», είπε. «Δεν είναι όπως παλιά. Πρέπει να κάνεις κράτηση».

Αστειευόμενος παρακάλεσε δε, τον Μίκι Μάους να τον βοηθήσει. «Ήμουν υπάλληλος», φώναξε.

«Ο Άγιος Νικ θα είναι σε κάθε καμινάδα που θα μπορούσα να είμαι», είπε για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί για την ξεχωριστή αυτή εποχή του χρόνου με τα παιδιά του. «Είναι όλα για τα παιδιά, οπότε, σίγουρα θα μας δείτε να διασκεδάζουμε τις επόμενες 30 ημέρες» είπε ο Νικ Κάνον.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM