Προσπάθησε να σκοτώσει κατσαρίδα, προκάλεσε έκρηξη στο σπίτι του

Προσπάθησε να σκοτώσει κατσαρίδα, προκάλεσε έκρηξη στο σπίτι του Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Απρόσμενη εξέλιξη είναι η προσπάθεια ενός άνδρα να σκοτώσει μια κατσαρίδα, την οποία εντόπισε στο σπίτι του. Γιατί στο τέλος, ο ίδιος ήταν εκείνος που τραυματίστηκε, καθώς προκάλεσε έκρηξη. 

Ένας 54χρονος στην πόλη Κουμαμότο, στην Ιαπωνία, συνειδητοποίησε την περασμένη Κυριακή ότι είχε έναν ανεπιθύμητο συγκάτοικο: μια κατσαρίδα. Αποφάσισε λοιπόν να την εξοντώσει. 

Για να καταφέρει να ξεφορτωθεί την κατσαρίδα, έριξε μεγάλη ποσότητα εντομοκτόνου. Όμως, περίπου έπειτα από ένα λεπτό σημειώθηκε έκρηξη στο διαμέρισμα. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το τζάμι της μπαλκονόπορτας και να τραυματιστεί ελαφρά ο 54χρονος. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα, βρέθηκαν ίχνη από κάψιμο κοντά σε μια ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης, με σχήμα τραπεζιού, σύμφωνα με την εφημερίδα Mainichi Shimbun. 

Το Εθνικό Κέντρο Καταναλωτών της Ιαπωνίας έχει δεχθεί αρκετές αναφορές για εκρήξεις που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν επειδή εντομοκτόνο ήρθε σε επαφή με ηλεκτρικές συσκευές, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δώρισαν 3.500 λίρες σε τράπεζα τροφίμων που άδειασαν διαρρήκτες - «Γιατί όχι 50.000 λίρες;», ρωτάει ένας χρήστης στο X
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ