Νεκροί δύο από τους ομήρους που εμφανίζονταν σε βίντεο της Χαμάς

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Νεκροί δύο από τους ομήρους που εμφανίζονταν σε βίντεο να κάνουν έκκληση Facebook Twitter
Φωτ.: X
0

H Χαμάς ανακοίνωσε τον θάνατο δύο ομήρων από το Ισραήλ που εμφανίζονταν χτες σε βίντεο να κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση για να σταματήσει η στρατιωτική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας. 

Πρόκειται για τους Γιόσι Σαράμπι και Ιτάι Σβίρσκ και τον θάνατό τους ανακοίνωσαν Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ, ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς. Το χθεσινό βίντεο της Χαμάς, διάρκειας 37 δευτερολέπτων, τελείωνε με το μήνυμα: «Αύριο θα σας ενημερώσουμε για την τύχη τους».

Στο σημερινό βίντεο, όπου διακρίνονται δύο πτώματα, η όμηρος Νόα Αργκαμάνι λέει πως τραυματίστηκε από ισραηλινό πλήγμα κατά το οποίο σκοτώθηκε ο Σαράμπι. Ο Σβίρσκι πέθανε σε άλλη επίθεση, όπως αναφέρεται στο βίντεο της Χαμάς.

Ακόμη, τρεις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους και εννέα τραυματίστηκαν τη Δευτέρα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σε συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται τέσσερις από τους τραυματίες.

Ο ισραηλινός στρατός, από τον οποίο ζητήθηκε κάποιο σχόλιο, δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση. Στα βόρεια, στον τομέα της Τουλκαρέμ, σκοτώθηκε άλλος ένας Παλαιστίνιος, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχεται από τη Χαμάς. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ