Sports Illustrated: Μαζικές απολύσεις στο ιστορικό περιοδικό

Sports Illustrated: Προς απόλυση το προσωπικό του ιστορικού περιοδικού Facebook Twitter
Φωτ.: X
0

Οι εργαζόμενοι στο Sports Illustrated ενημερώθηκαν την Παρασκευή για μαζικές απολύσεις, ορισμένοι άμεσα, ενώ άλλοι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Authentic, ο όμιλος που αγόρασε το Sports Illustrated έναντι 110 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Meredith πριν από πέντε χρόνια, κατήγγειλε τη συμφωνία που διατηρεί με την Arena Group για την έκδοση του Sports Illustrated σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, σύμφωνα με ένα email που περιήλθε στην κατοχή του Front Office Sports.

Η κίνηση αυτή έρχεται τρεις εβδομάδες αφότου η Arena έχασε μια πληρωμή ύψους 3,75 εκατομμυρίων δολαρίων που παραβίασε τη συμφωνία αδειοδότησης του Sports Illustrated  με την εταιρεία, η οποία ξεκίνησε το 2019. 

«Αυτή είναι άλλη μια δύσκολη μέρα σε μια δύσκολη τετραετία για το «Sports Illustrated» υπό την κηδεμονία του Arena Group (πρώην The Maven)», ανέφερε το συνδικάτο σε ανακοίνωσή του. «Καλούμε την ABG να διασφαλίσει τη συνέχιση της έκδοσης του SI και να του επιτρέψει να εξυπηρετήσει το κοινό μας με τον τρόπο που το έχει κάνει εδώ και σχεδόν 70 χρόνια».

Τον Δεκέμβριο, η Arena Group απέλυσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του «Sports Illustrated» μετά από ένα περιστατικό κατά το οποίο το περιοδικό δημοσίευε ιστορίες με ψεύτικα ονόματα συντακτών και φωτογραφίες προφίλ που δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη. 

Το Sports Illustrated εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1954 από τον Στιούαρτ Σέφτελ και ήταν το πρώτο περιοδικό με κυκλοφορία πάνω από ένα εκατομμύριο που κέρδισε δύο φορές το National Magazine Award for General Excellence.

Με πληροφορίες από Front Office Sports


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM