R.I.P Street Art

R.I.P Street Art Facebook Twitter
0

Είναι το graffiti του street artist Sever. Έκανε την εμφάνιση του σε τοίχο του Detroit πριν μερικές μέρες. Σε αυτό, έξι από τους πιο γνωστούς street artists(Kaws, Twist, Bansky, Futura, Shepard Fairey, και Os Gemeos) κρατούν το φέρετρο της Street art.

Στα Juxtapoz και Hypebeast οι χρήστες έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι και οι 6 καλλιτέχνες έχουν εμπορευματοποιήσει την τέχνη τους και έχουν συνεργαστεί με εταιρείες, και σε εκείνους που τα βάζουν με τον Sever λέγοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να δημιουργεί εντυπώσεις. «Που είναι το κακό επειδή συνεργάστηκε με εταιρεία; Η γυναίκα του πέθανε από καρκίνο και κάπως πρέπει να πληρώσει τους λογαριασμούς και να μεγαλώσει την κόρη του. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που ξέρω» ξεσπάει ένας από τους αναγνώστες του Hypebeast αναφερόμενος στον street artist, Barry McGee.

  sever

Το R.I.P πάντως στην street art μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, όπως και το γκράφιτι που έκανε ο καλλιτέχνης σε διπλανό τοίχο. Ο υπέρβαρος Captain America έτοιμος να καταναλώσει ένα λουκάνικο, μαζί με ένα τεράστιο ποτήρι αναψυκτικό.

sever

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ