Μπρους Γουίλις: Οργισμένη η σύζυγός του με τα πρωτοσέλιδα για την υγεία του ηθοποιού

Μπρους Γουίλις: Οργισμένη η σύζυγός του για τα πρωτοσέλιδα για την υγεία του ηθοποιού Facebook Twitter
Μπρους Γουίλις / Φωτ: Instagram
0

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις με ανάρτησή της αναφέρθηκε στις ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δημοφιλή ηθοποιού.  Ο Μπρους Γουίλις  τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Έμμα Χέμινγκ, έκανε γνωστό ότι ο 68χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός βιώνει αρκετές χαρές στη ζωή του και ζήτησε να σταματήσουν τα "clickbait" πρωτοσέλιδα σχετικά με την υγεία του Μπρους Γουίλις.

«Ο τίτλος λέει βασικά ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου - τώρα, μπορώ απλώς να σας πω, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Χρειάζομαι την κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους. Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους στο να πιστεύουν ότι μόλις πάρουν τη διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής ασθένειας ότι: "Αυτό είναι, τελείωσε, ας τα μαζέψουμε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ, τελειώσαμε", όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό», αναφέρει εμφανώς οργισμένη..

Συνεχίζοντας τόνισε: «Έπρεπε να ξεφύγω από το δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή άρχισε πραγματικά να ενώνεται με νόημα και είχα μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, διευκρίνισε ότι οι τίτλοι των εφημερίδων ήταν αποθαρρυντικοί για τους ανθρώπους που παρέχουν φροντίδα σε άτομα που ζουν με άνοια: «Σας ζητώ απλώς να σκεφτείτε να αναδιατυπώσετε αυτήν την αρνητική αφήγηση γύρω από την άνοια. Αυτό θα ήταν τόσο ευγενικό και γενναιόδωρο προς τον επόμενο άνθρωπο που θα φροντίζει το αγαπημένο του πρόσωπο που πάσχει από άνοια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις για την υγεία του

Ήταν Φεβρουάριος του 2023, όταν η οικογένεια του Μπρους Γουίλις με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σταρ έχει πλέον διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια (FTD). Πριν από έναν χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι ο Μπρους Γουίλις αποσύρεται από την υποκριτική καθώς διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τη δυνατότητα ενός ανθρώπου να μιλά και να γράφει. 

H μετωποκροταφική εκφύλιση είναι μια μορφή άνοιας, η οποία προκαλείται από μια οικογένεια εγκεφαλικών διαταραχών, οι οποίες είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού».

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις.

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση» κατέληγε η ανακοίνωση.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Διεθνή / Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Το Χάρβαρντ να φορολογηθεί ως πολιτική οντότητα «αν συνεχίσει να προωθεί πολιτικές, ιδεολογικές και τρομοκρατικής έμπνευσης/υποστήριξης "αρρώστιες"» λέει ο Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στις Άλπεις: Νεκρός ο Αντιπρόεδρος της Lego και στενός φίλος της βασιλικής οικογένειας

Διεθνή / Τραγωδία στις Άλπεις: Νεκρός ο αντιπρόεδρος της Lego και στενός φίλος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας

Ο 64χρονος Δανός χρηματοοικονομικός σύμβουλος διακομίστηκε άμεσα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα από εσωτερική αιμορραγία
LIFO NEWSROOM
Η αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH που είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Διεθνή / Η χρηματιστηριακή αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH, η οποία είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Η Hermès ξεπέρασε την LVMH σε κεφαλαιοποίηση, ενισχυμένη από την ανθεκτικότητα του μοντέλου της πολυτέλειας, ενώ η LVMH πλήττεται από χαμηλότερα κέρδη λόγω της ποικιλίας εμπορικών σημάτων
LIFO NEWSROOM
Η CIA αποκαλύπτει αρχείο της KGB: Εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες

Διεθνή / Όταν οι εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες - Το αποχαρακτηρισμένο αρχείο της CIA που έγινε viral

Μια έκθεση της CIA αποκαλύπτει την ιστορία σοβιετικών στρατιωτών που φέρεται να μετατράπηκαν σε πέτρα μετά από συνάντηση με εξωγήινο αντικείμενο, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις και σκεπτικισμό
LIFO NEWSROOM
«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ