Νεκρή εντοπίστηκε μια υπάλληλος γυμναστηρίου στο Παρίσι λόγω διαρροής αζώτου από ψυκτικό θάλαμο.
Η νεαρή γυναίκα εκτιμάται ότι μπήκε σε έναν από τους ψυκτικούς θαλάμους του σπα μετά τις εργάσιμες ώρες και την βρήκε, την επόμενη μέρα, συνάδελφός της. Η υπάλληλος ήταν περίπου 20 ετών.
Επίσης, μια πελάτισσα, που είναι γύρω στα 30, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην 11η συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας.
«Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου», ανέφερε η εισαγγελία του Παρισιού. «Πάντα μου έλεγαν ότι είναι επικίνδυνο», είπε ο 26χρονος Ντιέγκο Μπρίσετ που έχει συνδρομή στο γυμναστήριο.
Στο γυμναστήριο ήταν 150 άτομα όταν σημειώθηκε η τραγωδία και εκκενώθηκε γρήγορα. Τρία άτομα που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες, «έλαβαν θεραπεία», σύμφωνα με αστυνομική πηγή.
Με πληροφορίες από France24 και AFP