Η Ρωσία εξαπέλυσε 39 drone και η Ουκρανία κατέρριψε τα 35

Το Κίεβο ανέφερε 35 καταρρίψεις από τα συνολικά 39 ρωσικά drones που εξαπολύθηκαν στη διάρκεια της νύχτας Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

Τα συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας κατέστρεψαν 35 από τα 39 επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσε την Κυριακή η αεροπορία της Ουκρανίας.

Τα περισσότερα από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν πάνω από τις ανατολικές και νότιες περιοχές της Ουκρανίας, ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. Δεν ανέφερε αν υπήρξε ζημιά.

Η Ρωσία εκτόξευσε τέσσερις αντιαεροπορικούς κατευθυνόμενους πυραύλους S-300, ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία. Δεν ανέφερε τι απέγιναν οι πύραυλοι ή αν έφτασαν στους στόχους τους.

Drone της Ουκρανίας έπεσε στο Κουρσκ

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που εκτόξευσε η Ουκρανία έπεσε και πήρε φωτιά σε μια αποθήκη πετρελαίου στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας που συνορεύει με την Ουκρανία, δήλωσε την Κυριακή ο περιφερειάρχης.

«Πυροσβεστικές δυνάμεις και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στο σημείο», δήλωσε ο κυβερνήτης, Roman Starovoit, στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Με πληροφορίες Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ανασύρθηκαν και τα 67 πτώματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / ΗΠΑ: Ανασύρθηκαν και τα 67 πτώματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ουάσινγκτον

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ανασύρθηκαν τα πτώματα «των 67 θυμάτων της σύγκρουσης στον αέρα», προσθέτοντας πως σχεδόν όλα, με μόνο μια εξαίρεση, «αναγνωρίστηκαν» με απόλυτη βεβαιότητα
LIFO NEWSROOM