Ελεύθεροι οι 6 για την επίθεση σε Αιγύπτιους στο Πέραμα

Ελεύθεροι οι 6 για την επίθεση σε Αιγύπτιους στο Πέραμα Facebook Twitter
0

 Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες, που φέρονταν ως οι δράστες της επίθεσης εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός.

Στους 5 από τους 6 επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.

Πάντως αναμένονται συμπληρωματικά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης, ενώ δεν έχει καταθέσει ακόμη ο Αιγύπτιος  που είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM