Οι Active Member κλείνουν τα 20 και είπαν να το γιορτάσουν με ένα επετειακό τετραήμερο εκδηλώσεων στη μουσική σκηνή «Αυλαία» στον Βοτανικό.
Με συντονιστές τον Β. D. Foxmoor και την Sadahzinia, οι εκδηλώσεις με τίτλο «Γιορτάσια στο ηλιοπέρβολο» θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 20 έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει καθημερινά από τις 8.30 μ. μ. με προβολές ντοκυμαντέρ, Dj set με τα σπουδαιότερα hip hop tracks, συζητήσεις για τη δισκογραφία, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και την κοινωνικοπολιτική κατάσταση, ενώ στις 10.00 μ.μ θα ξεκινούν τα live.
Η ιστοσελίδα: www.lowbap.com διαθέτει υλικό για την πορεία του συγκροτήματος τα τελευταία 20 χρόνια, την δισκογραφία τους αλλά και για τις συναυλίες που ετοιμάζουν.
Culture /
Οι Active Member γιορτάζουν 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Γραφείο κηδειών κατοικιδίων πετούσε τις σορούς στα σκουπίδια και έδινε ψεύτικες στάχτες στους κηδεμόνες

Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Ηράκλειο: 17χρονη κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη σύντροφό της
Nέα στοιχεία για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή τον επαναφέρουν στο προσκήνιο

Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά - Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα

σχόλια