ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2024 | 20:21

Περιορισμένη :/

Έβγαλα άδεια οδήγησης με ταχύτητες αλλά έδωσα και το κατιτοις Μ για να περάσω στα σίγουρα.Στα μαθήματα τα πήγαινα καλά έλεγε ο δάσκαλος,δοκίμασα μα πάρω το αμάξι και στην αρχη είχα αρκετή αυτοπεποίθηση να δοκιμάσω να παίρνω το αμάξι...μετά από μια δυο φορές με συνοδηγό το αγόρι Μ "πρόσεχε εκεί" "πως πας έτσι θα μας σκοτώσεις" "δεν κάνεις άσε" κτλ μου δημιουργήθηκε φόβος και απίστευτο άγχος και το άφησα.Δεν με ενθάρρυνε και κανείς να το ξαναπιάσω κ τώρα πάει. Έχει περάσει κανας χρόνος,γέννησα και τη μικρή Μ 3 μηνών τώρα (btw είμαι 23) και ακόμα δεν παίρνω το αμάξι (που είναι με ταχύτητες). Το οδηγάει στην τελική το αγόρι Μ που έγινε και δικό τ αμάξι να πούμε.Νιωθω ότι τον άφησα να με "υποτάξει" δεν το έκανε επίτηδες έτσι του μιλάνε και αυτού αλλά δεν τον πειράζει,εγώ το πήρα προσωπικά βέβαια. Τωρα; Και όλη μέρα σπίτι με το μωρό και να πρέπει να ζητάω να με πάει κάπου το αγόρι Μ και αν έχει διάθεση και αν μπορεί...πολύ εξαρτημένη πάνω του ρε παιδί Μ...ακόμα κ αν το αμάξι είναι σπίτι και ελεύθερο εγώ φοβάμαι απίστευτα να το πάρω ειδικά τώρα π έχει απίστευτη κίνηση και τροχαία στο νησί. Χαλιά όλα. Η καλύτερη λύση θα ήταν να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτόματο δικό μου αλλά δεν έχω λεφτά ούτε για ρούχα πλέον...Αυτά. περιορισμός και εξάρτηση από τον άντρα σ δεν λέει αν αυτός δεν σου κάνει τα χατίρια.
4
 
 
 
 
σχόλια

Βρες κάποιον να πηγαίνετε μαζί στην αρχή, με τον πατέρα σου ας πουμε η με μια φίλη που εχεις μεγαλυτερη ανεση. Εγώ πηγαίνα συνοδηγός στην φίλη μου. Πάντα την ενθάρρυνα ακόμα και οταν περνούσε τα πάντα ξυστά αλλά εννοείται ότι την διόρθωνα κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι ο συνοδηγός πάντα βρίσκει να πει κάτι στον οδηγό όσο ωραία και προσεκτικά να οδηγεί. Μην το αφήσεις κι άλλο γιατί μετά θα αναγκαστεις να ξανά κάνεις μαθήματα από την αρχή για να θυμηθείς τα βασικα.

κάποιες φορές κ γαλαξιακό πνεύμα σηκώνει τ χέρια ψηλά ! Το έχεις συζητήσει μ τ "αγόρι σου" που δεν κάνει τ χατίρια 😂😂 ? αλλά τ ν συζητήσεις θ πεις, γ τ υπόλοιπα χωρίς σχόλιο, αλλά πολύ δύσκολο τ μέλλον σου γενικά

Δε ξέρεις πόσο ταυτιστηκα με την ανάρτηση σου! Καταρχήν συγχαρητήρια που πήρες το δίπλωμα οδήγησης. Κατά δεύτερον μέγα λάθος που το αφήνεις ανεκμετάλλευτο. Το να οδηγείς δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη. Έχεις ένα μικρό παιδί και πρέπει να σκέφτεσαι ότι πρέπει να είσαι σε θέση να το βοηθήσεις αν πάθει κάτι και χρειάζεται να το πας κάπου αμέσως. Επίσης στερείς από τον εαυτό σου μια απίστευτη αυτονομία. Το να εξαρτάσαι από άλλους ενώ είσαι σε θέση να αυτοεξυπηρετησε είναι άδικο για εσένα. Και έρχομαι στη δίκη μου εμπειρία. Έφθασα 40 χρόνων για να πάρω το δίπλωμα και όχι μόνο το πήρα αλλά είμαι και οδηγαρα! Φοβόμουν και φυσικά το περιβάλλον μου με αποθάρρυνε να οδηγήσω γιατί μου έλεγαν ότι δεν το έχω. Ώσπου μια φίλη μου έμαθε ότι δεν έχω δίπλωμα και μου έβαλε τις φωνές. Και το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ηταν το εξής. Μου είπε, σκέψου τον πιο ηλίθια που ξέρεις ,της λέω την σκέφτηκα . ωραία μου λέει, έχει δίπλωμα και οδηγεί; Της λέω ναι. Και μου λέει , και κάθεσαι ακόμα ;!!αυτό ηταν ξεκλείδωσα. Επίσης για το μόνο που πρέπει να ανησυχείς είναι να είσαι ασφαλής. Αν πιστεύεις ότι δεν οδηγείς με ασφάλεια θα σε συμβούλευα , να κάνεις λίγα ακόμα μάθηματα με δάσκαλο. Αν τώρα φοβάσαι μη χαλάσεις το αυτοκίνητο τότε πάλι έχεις λάθος γιατί οι λαμαρίνες δεν έχουν αξία . Και ναι κάνουμε λάθη. Είναι μέρος της διαδικασίας. Είμαι βέβαια ότι αυτοί που σου λένε πρόσεχε όταν ξεκίνησαν ηταν χειρότεροι οδηγοί όταν έπιασαν το τιμόνι και γιαυτο αντιδρούν έτσι. Εν κατακλείδι , η συμβουλή μου είναι μπες στο αμάξι μόνη σου έστω να κάμεις το γύρο του τετραγώνου κάθε μέρα. Μετά λίγο πιο μακριά και σιγά σιγά θα το συνηθίσεις. αν πάλι δε το αντέχεις ούτε αυτό τότε ξανακάνε μαθήματα. Αλλα κάνε κάτι. Μη αναθέτεις την ευθύνη του εαυτού σου σε άλλους!

Πραγματικά λυπάμαι για την περίπτωσή σου. Πέραν του ότι εκείνος στη συμπεριφορά του είναι απαράδεκτος απέναντί σου.
Δεν σε άφηνε να οδηγείς για "να μην πάρεις αέρα" επειδή η γυναίκα κάθεται σπίτι "να μεγαλώνει παιδιά".
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για τους ανθρώπους που έχουν μείνει έναν αιώνα πίσω.
Και μία χαρά σου αφαίρεσε την όποια αυτοπεποίθηση είχες από την αρχή ώστε τώρα να οδηγεί εκείνος που ΔΕΝ μεγαλώνει παιδιά, πέρα από την οικονομική ανεξαρτησία (που εσύ δεν έχεις)...
Η καλύτερη λύση δεν θα ήταν να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτόματο, αλλά να πάρεις το τιμόνι του δικού σου αμαξιού (και της δικής σου ζωής) στα χέρια σου.
Να επιμείνεις να οδηγείς εσύ σε έρημους, μεγάλους και ευθείς δρόμους στην αρχή, μέχρι να πάρεις το κολάι με τις ταχύτητες. Είναι το πρώτο και βασικό, για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.
Να επιμείνεις με τσαμπουκά, αυτό χρειάζεται η οδήγηση.
Και είναι και η μοναδική λύση που εγώ βλέπω.
Πρόκειται για δικό σου αμάξι, πλήρωσες για να πάρεις δίπλωμα !

Scroll to top icon