Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη» Facebook Twitter
Γιώργος Καπουτζίδης/ Φωτ.: Glomex
0

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε για την Eurovision, σχολιάζοντας παράλληλα τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ως σχολιαστές της , ενώ επίσης, αποκαλύπτει το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίασή της. 

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία πράγματα, δεν έφυγα όμως γιατί βαριόμουν. Έφυγα γιατί κατάλαβα ότι δεν με ήθελαν κάποιοι άνθρωποι από την ΕΡΤ. Αυτό είναι και κάτι το οποίο ειλικρινά το προτείνω και το συστήνω στον οποιονδήποτε. Όταν αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν είστε καλοδεχούμενοι και υπάρχει μια τοξικότητα γύρω από εσάς, φύγετε» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε σημέιο της συνέντευξης. 

«Νομίζω ότι από το ’21 σαν να μην με πολυήθελαν και το ’22 εκδηλώθηκε περισσότερο. Είναι πολλοί οι λόγοι και είναι πολύ σύνθετα όλα αυτά. Εγώ διαφωνούσα με τον τρόπο που γίνεται η Eurovision στην ΕΡΤ και πάντοτε πίστευα ότι έπρεπε να είναι μια πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων. Να γίνονται δηλαδή εθνικοί τελικοί, ημιτελικοί, να το δει λίγο πιο σοβαρά η ΕΡΤ και να δει ότι «έχουμε ένα προϊόν το οποίο μπορεί να μας φέρει και μία και δύο και τρεις και τέσσερις τελικές βραδιές». Πρότεινα κατά καιρούς διάφορα κόνσεπτ που θα μπορούσα να γίνουν και υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι όμως, ερτικοί και εξωερτικοί, οι οποίοι ήθελαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας επιλογής οπότε ήμουν μια φωνή που δεν την πολυήθελαν».

«Ξεκίνησαν λοιπόν να βγαίνουν δημοσιεύματα ότι «να, δεν θα το κάνει γιατί έδωσε τη σειρά στον ΑΝΤ1 και δεν την έδωσε στην ΕΡΤ». Μέχρι που άρχισαν και να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη. Ε, όταν κατάλαβα ότι γινόταν όλο αυτό το πράγμα, σκέφτηκα για ποιο λόγο να παρατάω το σπίτι μου και να πηγαίνω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που την τελευταία εβδομάδα που ήμουν στο Τορίνο, χωρίς χέρι και χωρίς πόδι, κάποιοι δεν με χαιρέτησαν κιόλας» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Καπουτζίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Δεν μου είπαν ούτε ένα ευχαριστώ όταν τελείωσε η συνεργασία. Ήταν άσχημη συμπεριφορά, όχι από όλη την ΕΡΤ. Αυτή η συμπεριφορά οδήγησε και τη Μαρία Κοζάκου να φύγει. Θα μπορούσε να καθοδηγήσει τα δύο παιδιά να κάνουν τη δουλειά καλύτερα. Άφησαν και τον Ζερόμ και τον Θανάση έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν κακή στιγμή για το ελληνικό κοινοβούλιο»

Αναφερόμενος στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη Βουλή, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε σε άλλο σημείο: «Ο πρώην πρωθυπουργός διαμαρτυρήθηκε ότι ήταν άδεια τα έδρανα στην ομιλία του. Εγώ ήμουν εκεί, δεν ήταν μια καλή ομιλία. Ανέβηκε στο βήμα, μίλησε 27 λεπτά και στην ομιλία του ανέφερε τι είπε ο Λάκης Γαβαλάς, τι είπε ο Δημήτρης Σταρόβας».

»Δεν είναι δυνατόν να είσαι πρώην πρωθυπουργός και η προετοιμασία σου για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα να είναι τι είδες στην τηλεόραση. Οφείλεις να έχεις διαβάσει βιβλία κοινωνιολογίας, ψυχολογίας και να γνωρίζεις τι έχει γίνει στις 20 αυτές χώρες που κάποιοι πρωθυπουργοί είναι συνάδελφοί σου και τους γνωρίζεις. Ήταν μια κακή στιγμή για το ελληνικό κοινοβούλιο και ήταν ομιλία κατώτερη του αξιώματος που υπηρέτησε», πρόσθεσε.

«Χρειάζεται και ενσυναίσθηση. Γιατί αυτή η ομιλία στο Πολεμικό Μουσείο δύο μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του παιδιού από πατέρα και θείο, ας παρέλειπε το κομμάτι για τα ομόφυλα ζευγάρια» συμπλήρωσε.

«Γίνονται συζητήσεις με στόχο να γίνει το “Σέρρες 2″»

«Πριν από λίγο καιρό θα σας έλεγα ότι δεν θα γίνει και τώρα αρχίζουν κάπως να αλλάζουν τα πράγματα αλλά θα πρέπει να μιλήσετε με τον ΑΝΤ1. Όλοι νομίζουν ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είμαι όλη μέρα στα τηλέφωνα και μιλάω με διευθυντάδες. Δεν είμαι καθόλου αυτός ο τύπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το φινάλε θα αλλάξω αν είναι γιατί τα δύο τελευταία επεισόδια πρέπει να είναι διαφορετικά. Αρχίζω να μαθαίνω ότι γίνονται συζητήσεις με στόχο να γίνει η δεύτερη χρονιά», συνέχισε.

«Μακάρι να γίνει, αν δεν γίνει, δεν ήταν γραφτό», είπε προς το τέλος της εκπομπής.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

TV & Media / Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

Οι δημιουργοί της σειράς παραποιούν σε τέτοιο βαθμό την ελληνική αντίληψη για το θείο που φθάνουν να παρουσιάσουν τον Δία και την Ήρα ως δολοφόνους μωρών, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM