Ιταλία: Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε τουρίστα στο Τρεντίνο

Ιταλία: Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε τουρίστα στο Τρεντίνο Facebook Twitter
0

Επίθεση από αρκούδα στο Τρεντίνο, δέχτηκε νωρίτερα σήμερα ένας Γάλλος τουρίστας.

Ο 43χρονος τουρίστας μετά την επίθεση της αρκούδας τραυματίστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, ωστόσο η υγεία του «πάει καλά, ευτυχώς». Το περιστατικό συνέβη όταν βγήκε βόλτα στο δάσος, στην κοινότητα Ναρονκόλο, στο βόρειο τμήμα της λίμνης Γκάρντα.

Μετά τον τραυματισμό του, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, του έκαναν ράμματα και αναμένεται να πάρει εξιτήριο «τις επόμενες ημέρες». Στο σημείο μετέβησαν δασοφύλακες, προκειμένου να ταυτοποιήσουν την αρκούδα που επιτέθηκε.

Το 2021 υπήρχαν στην περιφέρεια Τρεντίνο περίπου 100 αρκούδες, μεταξύ αυτών ενήλικες και μικρά. Τον Απρίλιο του 2023 όμως, ένας Ιταλός που έκανε τζόκινγκ σκοτώθηκε, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην Ιταλία και έκτοτε οι Αρχές είναι σε επαγρύπνηση. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM