Βραβεία Emmy: «Shogun» και «The Bear» συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες

Βραβεία Emmy: «Shogun» και «The Bear» συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες Facebook Twitter
Shogun / IMDB
0

«Σάρωσαν» τις υποψηφιότητες για τα φετινά τηλεωπτικά βραβεία Emmy, οι σειρές «Shogun» και «The Bear».

Μόνο 25 υποψηφιότητες, συγκέντρωσε σήμερα η επική σειρά «Shogun», που εκτυλίσσεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες από κάθε άλλη στα φετινά βραβεία Emmy.

Η πρώτη σεζόν της σειράς, αναμένεται να δώσει μάχη «σώμα με σώμα» για το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς, με την τελευταία σεζόν του δημοφιλούς «The Crown» στο Netflix. Δεύτερη έρχεται η σειρά «The Bear», με 23 υποψηφιότητες.

Μεταξύ των υποψηφιών που συγκέντρωσε, είναι και αυτή για καλύτερη κωμική σειρά, έναν τίτλο που είχε κατακτήσει πέρυσι και καλείται να υπερασπιστεί φέτος. Υπενθυμίζεται πως η 76η τελετή απονομής των βραβείων Emmy αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το δίκτυο ABC.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Αρχαιολογία & Ιστορία / Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Ο υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας το χαρακτήρισε: «μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον κόσμο της υποβρύχιας αρχαιολογίας»
THE LIFO TEAM