Ο Καραλής παρακολουθεί Μίλτο Τεντόγλου: Η αντίδρασή του στο μεγάλο άλμα

Ο Καραλής παρακολουθεί Μίλτο Τεντόγλου και όλα τα συναισθήματα φαίνονται στο πρόσωπό του Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram @manolo
0

Ο Εμμανουήλ Καραλής παρακολούθησε από τις κερκίδες του σταδίου τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου και τα συναισθήματά του ζωγραφίζονταν στο πρόσωπό του.

Ο Καραλής, που λίγο πριν είχε λάβει το χάλκινο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 για το άλμα επί κοντώ, καθόταν δίπλα στον Γιώργο Πομάσκι και τη Σοφία Σακοράφα, αλλά και τον προπονητή του και πατέρα του Χάρη Καραλή. Η κάμερα τον κατέγραψε να παρακολουθεί το δεύτερο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου, που μετρήθηκε 8,48μ. και ήταν εκείνο που του χάρισε τελικά το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Όλα τα συναισθήματα του Καραλή φάνηκαν στο πρόσωπό του, με την αγωνία, τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την περηφάνεια να είναι «κοινά» με χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που παρακολουθούσαν το επίτευγμα Τεντόγλου από την τηλεόραση.

Αμέσως μετά τον τελικό του άλματος εις μήκος, ο Καραλής έκανε μία ανάρτηση για τον Τεντόγλου στο Instagram, γράφοντας απλώς: «ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ»:

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Ελλάδα / Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Από κατολίσθηση βράχων - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο φαράγγι της Σαμαριάς για τη διάσωσή τους
LIFO NEWSROOM