Ντιτρόιτ: Έφηβη πήγε ως κοινό σε δικαστήριο και κατέληξε με χειροπέδες επειδή αποκοιμήθηκε

Ντιτρόιτ: Έφηβη πήγε ως κοινό σε δικαστήριο και κατέληξε με χειροπέδες επειδή αποκοιμήθηκε Facebook Twitter
Το Δικαστικό Μέγαρο του Ντιτρόιτ / Φωτογραφία αρχείου: ΕΡΑ
0

Μια έφηβη που πήγε εκδρομή για να δει ένα δικαστήριο του Ντιτρόιτ κατέληξε με ρούχα φυλακής και χειροπέδες επειδή ένας δικαστής είπε ότι δεν του άρεσε η συμπεριφορά της. 

Ο δικαστής Κένεθ Κινγκ ρώτησε μάλιστα τα άλλα παιδιά στην αίθουσα του δικαστηρίου την Τρίτη αν το 16χρονο κορίτσι πρέπει να οδηγηθεί σε φυλακή ανηλίκων, μετέδωσε το WXYZ-TV. 

Ο δικαστής Κένεθ Κινγκ, ο οποίος εργάζεται στο 36ο Περιφερειακό Δικαστήριο, υπερασπίστηκε τις ενέργειές του ως εξής: «Ήθελα αυτό να φαίνεται και να αισθάνεται πολύ αληθινό γι' αυτήν, παρόλο που μάλλον δεν υπάρχει πραγματική πιθανότητα να την βάλω στη φυλακή. Αυτή ήταν η δική μου εκδοχή του “Scared Straight”» δήλωσε ο Κινγκ, αναφερόμενος σε ένα βραβευμένο αμερικανικό ντοκιμαντέρ για τους έφηβους παραβάτες στο Νιου Τζέρσεϊ. 

Η έφηβη βρέθηκε στο εν λόγω δικαστήριο στο πλαίσιο μιας επίσκεψης που διοργάνωσε το The Greening of Detroit, μια μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική ομάδα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Κινγκ παρατήρησε ότι το κορίτσι αποκοιμήθηκε, ανέφερε το WXYZ. 

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Διεθνή / Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Η συμμορία των 47 ατόμων έστελνε βρέφη σε «δικά της» νοσοκομεία για να εξασφαλίσει χρήματα από σύστημα Υγείας της Τουρκίας - Νοσοκόμες παρίσταναν τις γιατρούς - Χορηγούνταν ακατάλληλα φάρμακα στα μωρά - Παραποιούνταν η αιτία θανάτου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
«Ήρωας»: Ένας 56χρονος έσωσε άγνωστο από ππνιγμό αλλά έχασε ο ίδιος την ζωή του στο Μπάλι

Διεθνή / «Ήρωας»: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος - Η σορός του εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Ο Αυστραλός πήδηξε στη θάλασσα στις δυτικές ακτές του Μπαλί και διέσωσε έναν Γερμανό τουρίστα από πνιγμό, αλλά το κύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά κι έχασε τη ζωή του
LIFO NEWSROOM