«The Piano Lesson»: H νέα ταινία του Netflix με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

«The Piano Lesson»: H νέα ταινία του Netflix με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον Facebook Twitter
Σάμιουελ Λ. Τζάκσον/ Φωτ.: EPA
0

Το νέο τρέιλερ της παραγωγής του Netflix «The Piano Lesson», βασισμένης στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Όγκαστ Γουίλσον, κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την επιτυχημένη αναβίωση του έργου στο Μπρόντγουεϊ το 2022.

Ο Μάλκολμ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσιγκτον, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο ίδιος και ο Βέρτζιλ Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η ταινία επικεντρώνεται σε μια διαμάχη στο σπίτι των Τσαρλς, με ένα πολύτιμο οικογενειακό πιάνο να χωρίζει δύο αδέλφια. Ο ένας (Ουάσιγκτον) θέλει να το πουλήσει για να φτιάξει την περιουσία του, ενώ η αδελφή του (Ντίντγουιλερ) θέλει να το διατηρήσει ως το μοναδικό απομεινάρι της οικογενειακής κληρονομιάς.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ρέι Φίσερ, Μίχαελ Ποτς, Τζέρικα Χίντον, Γκέιλ Μπιν, ενώ εμφανίζεται και η βραβευμένη με Grammy Erykah Badu. Την παραγωγή ανέλαβαν ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο Τοντ Μπλακ.

Η πρεμιέρα του «The Piano Lesson» θα γίνει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με κυκλοφορία στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου και στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM