Η Attica Bank συγχωνεύτηκε με την Παγκρήτια και δημιουργείται η 5η μεγαλύτερη τράπεζα

Η Attica Bank συγχωνεύτηκε με την Παγκρήτια και δημιουργείται η 5η μεγαλύτερη τράπεζα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα, δημιουργώντας την πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα βάσει εκτιμώμενου ενεργητικού. Η συγχώνευση πραγματοποιήθηκε με ταχύτητα λίγων εβδομάδων μετά τη Συμφωνία Μετόχων, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας.

Μετά τις εγκρίσεις από τις εποπτικές αρχές, η συγχώνευση με απορρόφηση της Παγκρήτιας ολοκληρώθηκε, με στόχο την ενίσχυση του ανταγωνισμού και την προσφορά νέων προϊόντων και καλύτερων τιμολογήσεων υπηρεσιών.

Οι πελάτες της ενοποιημένης τράπεζας μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα ATM και των δύο τραπεζών, ενώ μηδενίζονται οι προμήθειες για μεταφορές κεφαλαίων μεταξύ των λογαριασμών τους, τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο e-banking και τα mobile apps.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Attica Bank, Ελένη Βρεττού, δήλωσε: «Ανοίγουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία των δύο τραπεζών. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μεγάλης, δυνατής τράπεζας, πρότυπο στην εξυπηρέτηση πελατών και τη χρηματοδότηση των αναγκών τους».

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο espresso στα €4,5 δοκιμάζει την υπομονή των καταναλωτών» προειδοποιεί κορυφαία εταιρεία καφέ

Οικονομία / «Ο espresso στα €4,5 δοκιμάζει την υπομονή των καταναλωτών» προειδοποιεί κορυφαία εταιρεία καφέ

Η πίεση από τις αγορές και η εμπορική σύγκρουση ΗΠΑ-ΕΕ, με την κλιματική κρίση να επηρεάζει πλέον την αγροτική παραγωγή, δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τον κλάδο του καφέ διεθνώς
LIFO NEWSROOM
«Παγκόσμια τάξη βάσει κανόνων ή εξουσίας: Η άποψη της ΕΕ» Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμμετέχει στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Οικονομία / «Παγκόσμια τάξη βάσει κανόνων ή εξουσίας: Η άποψη της ΕΕ» Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμμετέχει στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Το Σάββατο, 12 Απριλίου και ώρα 10:30, ο επικεφαλής του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης  θα συντονίσει συζήτηση με το καθόλα επίκαιρο θέμα «Παγκόσμια τάξη βάσει κανόνων ή εξουσίας: Η άποψη της ΕΕ» (Rules or Power-Based World Order: the EU view).
LIFO NEWSROOM
Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Διεθνή / Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Οταν οι αγορές καταρρέουν, προειδοποίησε ο Μπλιν Άκμαν, οι νέες επενδύσεις σταματούν, οι καταναλωτές σταματούν να ξοδεύουν και οι επιχειρήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιορίσουν τις επενδύσεις και να απολύσουν εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM