Τροχαίο για τον ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου: Λεωφορείο παρέσυρε τη μοτοσικλέτα του

Τροχαίο ατύχημα για τον Άκη Σακελλαρίου   Facebook Twitter
0

Τροχαίο ατύχημα είχε ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου.

Σύμφωνα με τον Ισίδωρο Φίκαρη που μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», ανέφερε πως ο Άκης Σακελλαρίου έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο. Το τροχαίο έγινε στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ο ηθοποιός που κινούνταν με την μηχανή του, συγκρούστηκε με λεωφορείο που τον παρέσυρε. «Είναι καλά αλλά πονάει πολύ. Μου είπε ότι ο οδηγός λεωφορείου δεν τον είδε καν και τον παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα και παρέσυρε και το πόδι» είπε ο Ισίδωρος Φίκαρης.  

Η είδηση του τροχαίου έγινε γνωστή τη Δευτέρα καθώς η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που πληροφορεί το κοινό πως η παράσταση αναβάλλεται.   

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση "Ικέτιδες” του Αισχύλου, Αναβάλλεται.   Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον ταλαντούχο ηθοποιό ταχεία ανάρρωση».

 

 

Ειδήσεις
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM