ΤΩΡΑ

Μαρινέλλα: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Τι είπε στην κόρη της

Μαρινέλλα: Η κόρη της ζήτησε να μην γίνει χειρουργική επέμβαση Facebook Twitter
Φωτογραφία: NDP
0

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται για δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο επί σκηνής.

Πληροφορίες για την υγεία της Μαρινέλλας, αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια μίλησε στην κόρη της. Η εκπομπή το «Πρωινό» στον Ant1 επικαλείται πηγή, σύμφωνα με την οποία η Μαρινέλλα μιλώντας στην κόρη της Τζωρτίνα είπε χαρακτηριστικά «δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

Σε σύνδεση με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, οι συμμετέχοντες στην εκπομπή συζήτησαν για την εξέλιξη και την κλινική εικόνα της Μαρινέλλας, με την κυρία Παγώνη να υπογραμμίζει ότι είναι «πολύ αισιόδοξο, το ότι δεν έχει διασωληνωθεί».

Νωρίτερα, ρεπορτάζ του Alpha που παρουσίασε το «Happy Day» ανέφερε ότι η κόρη της Μαρινέλλας ζήτησε από τον νευροχειρουργό να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση, καθώς υπήρχε φόβος ότι η καρδιά της μπορεί να μην αντέξει την επέμβαση.


Η Μαρινέλλα περνά το δεύτερο εικοσιτετράωρο σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», ένα κρίσιμο εικοσιτετράωρο σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης, όταν κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, η ερμηνεύτρια ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Οι επόμενες ώρες ωστόσο παραμένουν κρίσιμες, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και θα αποφύγει το χειρουργείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, η μεγάλη τραγουδίστρια έχει κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ