Σταρ της κάντρι κατηγορείται για βιασμό από πρώην συνεργάτιδά του

Σταρ της κάντρι κατηγορείται για βιασμό από πρώην συνεργάτιδά του Facebook Twitter
Φωτογραφία: Facebook
0

Για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο σταρ της κάντρι μουσικής, 62 ετών, Γκαρθ Μπρουκς ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1990.

Τη μήνυση υπέβαλε πρώην συνεργάτιδά του, η οποία δεν κατονομάζεται, και ήταν υπεύθυνη για τα μαλλιά και το make up του.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η επίθεση συνέβη όταν ταξίδεψε από το Νάσβιλ στο Λος Άντζελες με τον τραγουδιστή, ο οποίος εμφανιζόταν στα βραβεία Grammy 2019.

Η μήνυση κατατέθηκε την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και σύμφωνα με ό,τι ισχυρίζεται η γυναίκα, είναι ότι εκείνη και ο Μπρουκς πέταξαν μόνοι για την εκδήλωση με το ιδιωτικό του τζετ και ότι είχε κλείσει μόνο μία σουίτα ξενοδοχείου και για τους δυο τους.

Στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι στη σουίτα εμφανίστηκε γυμνός στην κρεβατοκάμαρα και τη βίασε ενώ στη συνέχεια, «ο Μπρουκς ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και περίμενε ότι θα του έκανα τα μαλλιά και το μακιγιάζ αμέσως μετά».

Η γυναίκα ισχυρίζεται επίσης, ότι νωρίτερα την ίδια χρονιά, όταν βρισκόταν στο σπίτι του Μπρουκς, είχε εμφανιστεί ξανά γυμνός μπροστά της, της έπιασε τα χέρια και τα έβαλε στα γεννητικά του όργανα. Για τη συγκεκριμένη κατηγορία, η πλευρά του τραγουδιστή είχε απαντήσει παλαιότερα υποστηρίζοντας πως είναι «εντελώς αναληθής η κατηγορία» και ότι «εκείνη απείλησε να τον μηνύσει δημόσια, εκτός αν της έδινε εκατομμύρια δολάρια».

Στη μήνυση αναφέρεται ότι πέρα ​​από τα δύο περιστατικά, ο Μπρουκς της είχε μιλήσει για σεξουαλικές φαντασιώσεις και της έστειλε «ξεκάθαρα μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο», προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να συνεχίσει να εργάζεται για αυτόν λόγω οικονομικών δυσκολιών, κάτι που ο τραγουδιστής- σύμφωνα πάντα με την ίδια- γνώριζε και εκμεταλλεύτηκε.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι εργαζόταν επίσης, για τη σύζυγο του Μπρουκς, την τραγουδίστρια της κάντρι Τρίσα Γάργουντ, από το 1999.

Σημειώνεται πως η πλευρά του Γκαρθ Μπρουκς δεν έχει σχολιάσει τις κατηγορίες.

Με πληροφορίες από SkyNews

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αν οι αδελφοί Μενέντεζ κακοποιούνταν σεξουαλικά από τους γονείς τους, επανεξετάζει η εισαγγελία

Διεθνή / Το αν οι αδελφοί Μενέντεζ κακοποιούνταν σεξουαλικά από τους γονείς τους, επανεξετάζει η εισαγγελία

Άρθρο για την απελευθέρωσή τους από την Κιμ Καρντάσιαν - «Να δείξουμε σε αυτά τα θύματα αιμομιξίας το έλεος που τους αξίζει», λένε οι υποστηρικτές των αδελφών που βρίσκονται στη φυλακή για τη δολοφονία των γονιών τους
LIFO NEWSROOM
Μέση Ανατολή: Θρίλερ με τον νέο ηγέτη της Χεζμπολάχ – Έγινε στόχος ισραηλινής επίθεσης

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Θρίλερ με τον νέο ηγέτη της Χεζμπολάχ – Έγινε στόχος ισραηλινής επίθεσης

Oι New York Times, επικαλούμενοι τρεις Ισραηλινούς αξιωματούχους που δεν κατονομάζονται, αναφέρουν πως η επίθεση του Ισραήλ είχε στόχο μία συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο Χασέμ Σαφιεντίν
LIFO NEWSROOM