Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη συνέντευξή της μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ 

Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ  Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως «δεν ψάχνει για νέο έρωτα». 

Η Τζένιφερ Λόπεζ παραχώρησε στο περιοδικό Interview την πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ. Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλώντας στο περιοδικό, εξήγησε γιατί είναι «ενθουσιασμένη» που είναι μόνη της, δύο χρόνια αφότου εκείνη και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν. «Όλα όσα έχω κάνει τα τελευταία 25, 30 χρόνια, ούσα σε αυτές τις διαφορετικές δύσκολες καταστάσεις, σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω όταν είμαι μόνο εγώ που πετάω μόνη μου... τι θα γίνει αν απλά πετάω ελεύθερη;», ανέφερε. Στη συνέχεια, παραδέχθηκε πως αυτή η νέα κατάσταση είναι «ένα μοναχικό, άγνωστο, τρομακτικό έδαφος» και πρόσθεσε πως είναι «θλιβερό» και «απελπισμένο». Ωστόσο, τόνισε πως «το να είσαι σε μια σχέση δεν την καθορίζει».

«Όταν κάθεσαι μέσα σε αυτά τα συναισθήματα και λες: «Αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να με σκοτώσουν», είναι σαν να λες: «Στην πραγματικότητα, είμαι ικανή για χαρά και ευτυχία ολομόναχη»», σημείωσε. «Δεν μπορώ να ψάχνω την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους», συνέχισε. «Πρέπει να έχω την ευτυχία μέσα μου».  Η Λόπεζ παραδέχθηκε ότι είναι «ρομαντική» που «της αρέσει να είναι σε σχέσεις και θέλει να γεράσει με κάποιον». Επίσης, είπε: «Σκεφτόμαστε, “Πρέπει να έχω αυτό για να είμαι ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη”. Και δεν χρειάζεται». Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε πως πιστεύει τώρα ότι η σχέση της με τον εαυτό της είναι το «πιο σημαντικό πράγμα», προσθέτοντας: «Νομίζω ότι τείνουμε να ξεφεύγουμε από αυτό μερικές φορές, όταν είσαι απορροφημένος με άλλους ανθρώπους». 

Η ηθοποιός ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τους Ojani Noa, Cris Judd και Marc Anthony πριν παντρευτεί με τον Άφλεκ τον Αύγουστο το 2022. Ενώ οι φήμες οργίαζαν από την άνοιξη πως το ζευγάρι ζει χωριστά, οι δυο τους δεν επιβεβαίωναν τις φήμες. Ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου τους, η Λόπεζ κατέθεσε επίσημα την αίτηση του διαζυγίου τους. 

 

 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

It's Viral / Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

Η δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη από την κίνηση, σημειώνοντας ότι έλαβε «ένα μεγάλο email που εξηγούσε τι περνούσε η Χάθαγουεϊ εκείνη την περίοδο και ζητούσε συγγνώμη για τη δύσκολη συνέντευξη»
THE LIFO TEAM