Στον ΣΚΑΪ η Άννα Κανδύλη - Πήρε τη θέση της Ιωάννας Μάνδρου

Στον ΣΚΑΪ η Άννα Κανδύλη - Πήρε τη θέση της Ιωάννας Μάνδρου Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΣΚΑΪ
0

Στον ΣΚΑΪ ανήκει πλέον η Άννα Κανδύλη, που πήρε τη θέση της Ιωάννας Μάνδρου.

Η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη που επί χρόνια ασχολείται με το δικαστικό ρεπορτάζ, ανήκει πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, παίρνοντας τη θέση της επί χρόνια δικαστικής συντάκτριας του σταθμού, Ιωάννας Μάνδρου.

Η Άννα Κανδύλη μέχρι πρότινος εργαζόταν στο Mega. Λίγο αφότου ο σταθμός είχε ανακοινώσει την ένταξη της Ιωάννας Μάνδρου στο δυναμικό του, εκείνη ανακοίνωσε πως αποχωρεί: «Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο mega έκανε τα πρώτα του βήματα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο. Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, η Άννα Κανδύλη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Άρη Προτοσάλτε και της Μαρίας Αναστασοπούλου, με ρεπορτάζ για την υπόθεση του κυκλώματος εφοριακών που εξαρθρώθηκε στην Κέρκυρα, ενώ η ένταξή της στο δυναμικό του σταθμού είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή: 

«Ο ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο, Άννα Κανδύλη. Η κα Κανδύλη, που έχει διαγράψει πολυετή πορεία στον χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ, θα συμμετέχει με σχόλιο και αναλύσεις στα Δελτία Ειδήσεων και τις Ενημερωτικές Εκπομπές του σταθμού. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία!», αναφερόταν στην σχετική ανακοίνωση του σταθμού. 

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Alter Ego Media, στην οποία ανήκει το Mega, είχε ανακοινώσει πως η  Ιωάννα Μάνδρου εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού. Μετά το τέλος της μακρόχρονης συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή, η δημοσιογράφος εργάζεται πλέον για την Alter Ego Media, με παρουσία στα δελτία και τις εκπομπές.

 
 


 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM