Hellenic Train: Σε διαθεσιμότητα όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό με το τρένο που μπήκε στη γραμμή του Μετρό

Hellenic Train: Σε διαθεσιμότητα όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό με το τρένο που μπήκε στη γραμμή του Μετρό Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η Hellenic Train επιβεβαιώνει, με ανακοίνωσή της ,το περιστατικό με τον συρμό του προαστιακού που μπήκε στη γραμμή του μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Όπως αναφέρει «το προσωπικό που εμπλέκεται στο περιστατικό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train:

«Η Hellenic Train ανακοινώνει ότι διερευνά τα αίτια του περιστατικού, που σημειώθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, κατά το οποίο συρμός του Προαστιακού παραβίασε τις ενδείξεις εισόδου στη γραμμής του ΜΕΤΡΟ στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Η διερεύνηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ενώ παράλληλα έχει ενεργοποιηθεί η πειθαρχική διαδικασία για την απόδοση ευθυνών. Το προσωπικό που εμπλέκεται στο περιστατικό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η εταιρεία ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας σε όλες τις διαδικασίες της και εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα εκπαίδευσης και αξιολόγησης για το προσωπικό της.

Η Hellenic Train παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου, αναλαμβάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες όπου απαιτείται».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρμός προαστιακού στο Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ελλάδα / Συρμός προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε το αλαλούμ που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ελλάδα / Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ένοχοι κρίθηκαν επίσης για την πλημμύρα στον Ιανό ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος και οι δύο προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων σε Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
LIFO NEWSROOM