Ο πρώην CEO της Abercrombie & Fitch συνελήφθη για σωματεμπορία

Ο πρώην CEO της Abercrombie & Fitch συνελήφθη για σωματεμπορία Facebook Twitter
Μάικ Τζέφρις / Φωτογραφία αρχείου: Getty Images
0

Ο πρώην CEO της Abercrombie & Fitch Μάικ Τζέφρις, ο σύντροφός του και ένας άλλος άνδρας συνελήφθησαν την Τρίτη στο πλαίσιο υπόθεσης σωματεμπορίας που ερευνούν οι αρχές στις ΗΠΑ.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Abercrombie & Fitch, Μάικ Τζέφρις, ο σύντροφός του Ματ Σμιθ και ένας τρίτος άνδρας, ο Τζιμ Τζέικομπσον, συνελήφθησαν την Τρίτη στο πλαίσιο της εγκληματικής έρευνας για διακίνηση ανθρώπων από το FBI και τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στο Μπρούκλιν, ανέφεραν στο ABC News πηγές που γνωρίζουν την έρευνα.

Η έρευνα αφορούσε στο εάν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά και κακοποίησαν νεαρούς σε πάρτι που διοργάνωναν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, ανέφεραν οι πηγές.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αναγνώρισαν την έρευνα τον Ιανουάριο, αφού τα φερόμενα θύματα υπέβαλαν αστική αγωγή πριν από ένα χρόνο.

«Το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για τα υποτιθέμενα γεγονότα και περιστατικά που συζητήθηκαν στην Καταγγελία του Ενάγοντα», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δικαστήριο.

Δικηγόρος του ενάγοντα δήλωσε: «Όπως αναφέραμε στη μήνυσή μας, αυτή ήταν μια οργάνωση σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων που διοικούσε την Abercrombie, διείσδυσε σε όλη την εταιρεία και επέτρεψε στα τρία άτομα που συνελήφθησαν σήμερα να θυματοποιήσουν δεκάδες νέους, επίδοξους άντρες μοντέλα».


Με πληροφορίες από ABC News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάλληλος του Πενταγώνου ύποπτη για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων στο Ιράν

Διεθνή / Υπάλληλος του Πενταγώνου ύποπτη για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων στο Ιράν

Το εν λόγω άτομο διαθέτει άδεια ασφαλείας που παρέχει πρόσβαση σε εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες και υπηρετεί ως διευθυντής στο Γραφείο του Βοηθού Υπουργού Άμυνας για Ειδικές Επιχειρήσεις
LIFO NEWSROOM
Ο Μπαχτσελί καλεί τον Οτσαλάν στην τουρκική βουλή αν διαλύσει το ΡΚΚ

Διεθνή / Ο Μπαχτσελί καλεί τον Οτσαλάν στην τουρκική βουλή αν διαλύσει το ΡΚΚ

«Αν αρθεί η απομόνωση του αρχηγού της τρομοκρατίας, ας έρθει να μιλήσει στη συνεδρίαση της ομάδας Κόμματος Ισότητας των Λαών και Δημοκρατίας (DEM) στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση», είπε ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί
LIFO NEWSROOM