«Πρώτα πατέρας, μετά μπασκετμπολίστας»: O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη με στολή μεταμφίεσης

«Πρώτα πατέρας, μετά μπασκετμπολίστας»: O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη με στολή μεταμφίεσης Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρά την αναγνώρισή του ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του NBA και τον τίτλο του Most Valuable Player, τονίζει ότι πρώτα είναι πατέρας. Σε πρόσφατη συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε γιατί εμφανίστηκε με στολή μεταμφίεσης, ο ίδιος εξήγησε με απλότητα και χιούμορ τις προτεραιότητές του.

«Είσαι παντρεμένος; Οπότε ξέρεις. Κάθε μέρα έχεις ένα πρόγραμμα: θα πας στην προπόνηση, θα γυρίσεις, θα παίξεις με τα παιδιά, θα πάρεις έναν υπνάκο. Μετά, θα έχεις έτοιμη μια στολή για εσένα και θα τη φορέσεις, χωρίς να έχει σημασία πώς νιώθεις γι’ αυτό – κερδίζεις ή χάνεις. Είσαι πρώτα πατέρας. Έτσι διάλεξα αυτή τη στολή, γιατί είμαι πρώτα πατέρας και μετά μπασκετμπολίστας. Έχω τρία παιδιά και πρέπει να τα ψυχαγωγήσω», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο, υπογραμμίζοντας τον ρόλο του ως πατέρας πριν από οτιδήποτε άλλο.

Η σύζυγός του, Μαράια Αντετοκούνμπο, μίλησε πρόσφατα για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η οικογένεια για τη στήριξη οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες στο Μιλγουόκι. Όπως δήλωσε η ίδια, η ιδέα γεννήθηκε από τη συνειδητοποίηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλοί γονείς στην κάλυψη βασικών αναγκών, όπως οι πάνες και τα μωρομάντιλα. «Με τον Γιάννη αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, αλλά πιστεύουμε ότι κανένας γονιός δεν πρέπει να διαλέγει ανάμεσα σε πάνες και τρόφιμα», δήλωσε.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο υποστηρίζει την οργάνωση Milwaukee Diaper Mission, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια παροχής βασικών αγαθών στις ευάλωτες οικογένειες της κοινότητάς τους.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM