Βασίλης Σπανούλης: Επίσημα στον πάγκο της Μονακό, ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Βασίλης Σπανούλης: Επίσημα στον πάγκο της Μονακό, ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
Βασίλης Σπανούλης/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μονακό ως ο νέος προπονητής της ομάδας, με την είδηση να επιβεβαιώνεται το βράδυ της Τρίτης (26.11.2024). Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος παράλληλα είναι και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πριγκιπάτου, με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο.

Ο Σπανούλης θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής της Μονακό την Παρασκευή (29.11.2024), σε μια απαιτητική αναμέτρηση στην έδρα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για τη Euroleague. Μετά το παιχνίδι αυτό, η Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Πριγκιπάτο (04.12.2024), προσφέροντας στον Έλληνα τεχνικό μια σειρά σημαντικών δοκιμασιών.

Βσσίλης Σπανούλης: Η ανακοίνωση της Μονακό

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Μονακό ανέφερε: «Η Μονακό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του Βασίλη Σπανούλη ως προπονητή της ομάδας για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Γνωστός για τη θρυλική του καριέρα, ο Σπανούλης, προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και σύμβολο της Ευρωλίγκας, έρχεται στο Μονακό για να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της». 

Η Μονακό αποτελεί τον τρίτο σταθμό της προπονητικής καριέρας του Σπανούλη, μετά το Περιστέρι και την Εθνική Ελλάδας. Παράλληλα με τα καθήκοντά του στη Μονακό, ο Σπανούλης θα συνεχίσει να καθοδηγεί την Εθνική, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το 2025.

Η συμφωνία με τη Μονακό έρχεται μετά το "διαζύγιο" της ομάδας με τον Σάσα Ομπράντοβιτς και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Βασίλη Σπανούλη, με την πρόκληση της Euroleague να αποτελεί το επίκεντρο των προσπαθειών του.
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Αθλητισμός / Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, καθώς οι ποδηλάτες, ανάμεσά τους οι κάτοχοι μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας 2024, Μπέντζαμιν Μπους και Μπρούνο Κέσλερ, ξεκινούσαν προπόνηση από ξενοδοχείο στην Πάλμα
LIFO NEWSROOM
Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με εκατοντάδες ανθρώπους να περνούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αρχηγό του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM