Χιλιάδες κροκόδειλοι απειλούν τους κατοίκους της Ν.Αφρικής

0

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις στη Νότια Αφρική, εκτός από το θάνατο 20 ανθρώπων και τις σοβαρές υλικές ζημιές που προκάλεσαν, «απελευθέρωσαν» περίπου 15.000 κροκόδειλους που εκτρέφονταν σε μία φάρμα κοντά στα σύνορα με την Μποτσουάνα.

Οι εργαζόμενοι της φάρμας αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πύλες, καθώς η τεράστια ποσότητα νερού απειλούσε τη ζωή των επικίνδυνων ερπετών.

Οι αρχές έχουν καταφέρει να αιχμαλωτίσουν μόνο τους μισούς από τους ελεύθερους κροκόδειλους, ενώ ένα ερπετό που πιστεύεται ότι προέρχεται από τη φάρμα, εντοπίστηκε σε ένα γήπεδο ράγκμπι, 120 χιλιόμετρα μακριά από το «σπίτι» του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM