Επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ το βράδυ στο Πέραμα

Επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ το βράδυ στο Πέραμα Facebook Twitter
7

Μέλη της ΚΝΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση, δέχτηκαν επίθεση από 50 άτομα που κρατούσαν καδρόνια και ρόπαλα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Πέραμα. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 8 άτομα. Σύμφωνα με τα μέλη του ΚΚΕ, οι επιτιθέμενοι, τους οποίους αναζητεί η αστυνομία, ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και γνωστά στην περιοχή μέλη της οργάνωσης. Mάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, στην άκρη των κονταριών οι επιτιθέμενοι είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα.

Επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ το βράδυ στο Πέραμα Facebook Twitter

Μεταξύ των τραυματιών, που είναι όλαη μέλη του ΚΚΕ, ήταν και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου. η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν σήμερα σε συγκέντρωση, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.

Επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ το βράδυ στο Πέραμα Facebook Twitter


Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM