Στιγμές καλοκαιριού...

Facebook Twitter
0

Καλοκαίρι. Η ομορφότερη εποχή του χρόνου. Όλα σε αφθονία. Ήλιος, ζέστη, θάλασσα, έρωτες, αλκοόλ, εναλλαγή παραστάσεων, φαντασία ξεκούραση, ελευθερία. Μα θα μου πεις δεν είμαστε ελέυθεροι τον υπόλοιπο χρόνο;Είμαστε, αλλά το καλοκαίρι τα πάντα επιτρέπονται. Παιχνίδια στη θάλασσα, φίλοι, ουζάκια, χαμόγελα, αναμνηστικές φωτογραφίες, θαλάσσια σπορ, αδρεναλίνη, ξέφρενοι χοροί σε πάρτυ, γνωριμίες( εγχώριες και μη), διάβασμα κάτω απο πλατύφυλλα πλατάνια, μια απογευμαυτινή βόλτα με το αυτοκίνητο και το ράδιο να παίζει στη διαπασών το αγαπημένο σου τραγούδι, πέρα δώθε στην αιώρα και μπροστά η θέα απο το ηλιοβασίλεμα που σε κάνει να νομίζεις πως η θάλασσα  καταπίνει το ήλιο, βραδινοί περίπατοι στην πόλη παρέα με πολύχρωμες μπάλες παγωτού, έρωτες που διαρκούν όσο μια νύχτα, όσο το καλοκαίρι ή και για πάντα, μεταμεσονύκτιες συζητήσεις με φίλους στο μπαλκόνι συντροφιά με καλοκαιρινά κοκτέιλ ή σε μια παραλία για βραδινό μπανάκι, κρασί, κιθάρα, άφθονα γέλια και όνειρα υπό το φως του φεγγαριού και διηγήσεις, πολλές διηγήσεις απο παλιές περιπέτειες και ιστορίες σε πλοία, τρένα, νησιά και πόλεις και ξανά γέλια, γέλια, γέλια. Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας πειμένει να το ζήσουμε. Έντονα, ερωτικά, παθιασμένα. Όπως του αξίζει.

Καλές διακοπές Χαμόγελο

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ