Ο πρωθυπουργός του Νέου Δελχί κοιμάται στον δρόμο

Ο πρωθυπουργός του Νέου Δελχί κοιμάται στον δρόμο Facebook Twitter
1

Ο "αναρχικός", όπως αυτοχαρακταρίστηκε χθες, πρόεδρος της τοπικής περιφέρειας του Νέου Δελχί Αρβίντ Κετζριουάλ, ξεκίνησε διαμαρτυρία εναντίον της απραξίας της αστυνομίας που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας.

Ο πρωθυπουργός της περιφέρειας και πρόεδρος του Κόμματος του Απλού Ανθρώπου, κοιμάται στο πεζοδρόμιο και ασκεί τα καθήκοντά του από ένα αυτοκίνητο. Με αυτή τη διαμαρτυρία ο Κετζριουάλ θέλει να πιέσει για μεταρρυθμίσεις στο σώμα της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο κρίνεται αναποτελεσματική.

«Θα συνεχίσουμε τη διαμαρτυρία μας. Πώς ο υπουργός Εσωτερικών (Σουσιλκουμάρ) Σίντε μπορεί να κοιμάται όταν τόσα εγκλήματα διαπράττονται στο Δελχί, όταν γυναίκες δεν είναι ασφαλείς στο Δελχί; Δεν θα το διαπραγματευτούμε» είπε ο Κεζριουάλ την Τρίτη.

Ο Κεζριουάλ θέλει να πάρει υπό τον έλεγχό του την αστυνομία, η οποία ως τώρα υπάγεται στον υπουργό Εσωτερικών της κεντρικής κυβέρνησης και φημίζεται για τη διαφθορά στις τάξεις της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια