Επεισόδιο σε μπαρ είχε ο Πιστόριους

Επεισόδιο σε μπαρ είχε ο Πιστόριους Facebook Twitter
0

Σε καβγά  έμπλεξε ο Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος εθεάθη σύμφωνα με ΜΜΕ της Νότιας Αφρικής, σε νυχτερινό κέντρο, λίγες ημέρες μετά τη διακοπή ως τις 8 Αυγούστου, της δίκης για τη δολοφονία της συντρόφου του Reeva Steenkamp.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο 27χρονος Ολυμπιονίκης είχε επεισόδιο με θαμώνα νυχτερινού κέντρου στο Γιοχάνεσμπουργκ, ο οποίος δήλωσε ότι ο παραολυμπιονίκης επιχείρησε να του επιτεθεί ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα ο θαμώνας Jared Mortimer είπε ότι ο 27χρονος παραολυμπιονίκης πρόσβαλε τους φίλους του και την οικογένεια του προέδρου της Ν. Αφρικής και ότι εκείνος τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο Πιστόριους να πέσει στο πάτωμα και να παρέμβουν οι μπράβοι του μαγαζιού που τον σήκωσαν.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Mortimer στην εφημερίδα Sun, ο παραολυμπιονίκης ενεπλάκη σε φιλονικία και με άλλους θαμώνες και οι υπεύθυνοι του ζήτησαν να φύγει από το κλαμπ.

Η εκπρόσωπος Τύπου του 27χρονου επιβεβαίωσε τη φιλονικία, λέγοντας ωστόσο ότι ο Μόρτιμερ ήταν εκείνος που του επιτέθηκε φραστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ