Καύσωνας και σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα

Καύσωνας και σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα Facebook Twitter
0

Yψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες και το  Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η γενική εικόνα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τον καύσωνα της Παρασκευής, αλλά ο υδράργυρος θα επιμείνει στα ανατολικά και τα νότια ηπειρωτικά, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 39 βαθμούς.

 

Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ασθενείς έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς και από 22 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα. Τους 23 έως 37 βαθμούς  θα δείξει το θερμόμετρο στη Νότια Ελλάδα ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 22 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοδυτικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί και στο Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα τοπικά ισχυροί.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αναμένονται το απόγευμα θα υπάρχουν κατά τόπους νεφώσεις και στα ορεινά ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα σημειωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 με 36 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 με 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Τα θερμόμετρα θα δείξουν, στη δυτική Πελοπόννησο έως 36 και στην ανατολική μέχρι 39 βαθμούς.

Στην Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με ένταση, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα έχουμε λιακάδα και ασθενείς μέχρι μέτριους βοριάδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια ο καιρός προβλέπεται αίθριος και οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν και σήμερα υψηλλε φτάνοντας τους 39 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM