Ρατσιστής σκότωσε τρεις ανθρώπους στο Κάνσας και στη συνέχεια πληροφορήθηκε ότι έκανε λάθος

Ρατσιστής σκότωσε τρεις ανθρώπους στο Κάνσας και στη συνέχεια πληροφορήθηκε ότι έκανε λάθος Facebook Twitter
2

Ένας άντρας από το Κάνσας, υποστηρικτής της καθαρότητας της λευκής φυλής, σκότωσε τον περασμένο Απρίλιο τρεις ανθρώπους έξω από εβραϊκά κέντρα της εβραϊκής κοινότητας του Κάνσας και στη συνέχεια πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι κανένα από τα θύματα δεν ήταν Εβραίος. Ο 73χρονος Glenn Mller Jr μίλησε τώρα πρώτη φορά για το γεγονός στην εφημερίδα Kansas City Star και επιβεβαίωσε ότι πήγε στο Εβραϊκό Κέντρο του Κάνσας και σε έναν γειτονικό οίκο ευγηρίας για Εβραίους «με ξεκάθαρο στόχο να σκοτώσει Εβραίους.» Έμαθε ότι τα θύματα του δεν ήταν Εβραίοι από τοπική εφημερίδα, μια μέρα μετά.

«Ήμουν σίγουρος ότι εκεί θα ήταν όλοι Εβραίοι, ή κυρίως Εβραίοι», δήλωσε, αλλά πρόσθεσε ότι οι επιθέσεις του ήταν έτσι κι αλλιώς αποτελεσματικές γιατί «κατάφερε να κάνει τους Εβραίους να νιώσουν λιγότερο ασφαλείς.»

Ο Miller κατηγορείται για τη δολοφονία του 69χρονου Dr. William Lewis Corporon και του 14χρονου εγγονού του, οι οποίοι είχαν πάει στο Κέντρο του Leawood για να παρακολουθήσουν έναν διαγωνισμό τραγουδιού, και για τη δολοφονία της 53χρονης Terri LaManno, η οποία είχε πάει στον οίκο ευγηρίας για να κάνει μια επίσκεψη. Ο Miller δήλωσε ότι οι δολοφονίες ήταν κάτι που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει και ότι μετανιώνει για τον θάνατο του αγοριού, επιμένοντας ότι του φάνηκε ότι δεν ήταν 14, αλλά 20 χρονών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Το ροζ τρίγωνο που σήμερα είναι σύμβολο των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+, στη ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιήθηκε για να αναγνωρίζουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
LIFO NEWSROOM
Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Διεθνή / Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι πρόκειται να απαγορεύσει το TikTok, μία ημέρα μετά τον θάνατο ενός 14χρονου μαθητή στη διάρκεια καυγά κοντά σε σχολείο στα Τίρανα
LIFO NEWSROOM
Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Διεθνή / Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Ο Λαβρόφ επανέλαβε τη στάση της Μόσχας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί την παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν υπάρξει μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"...επιμένοντας ότι του φάνηκε ότι δεν ήταν 14, αλλά 20 χρονών"αααα εντάξει τότε.Αμα ήταν δηλαδή 20 θα ήταν ΟΚ να τον δολοφονήσει.Τώρα που ήταν 14 ήταν κάπως άκομψο.