Eν ψυχρώ δολοφονία δύο αστυνομικών στη Ν. Υόρκη

Eν ψυχρώ δολοφονία δύο αστυνομικών στη Ν. Υόρκη Facebook Twitter
0

 

Eν ψυχρώ δολοφονία δύο αστυνομικών στη Ν. Υόρκη Facebook Twitter

Δυο αστυνομικοί πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ στη Νέα Υόρκη χθες Σάββατο ενώ βρισκόταν σε περιπολία σε περιοχή του Μπρούκλιν. Ο δράστης είναι ο 28χρονος Ισμαήλ Μπρίνσλεϊ, ο οποίος, όπως είπε η αστυνομία στη συνέντευξη Τύπου, πλησίασε το περιπολικό από την πλευρά του συνοδηγού και άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών με ένα ημιαυτόματο όπλο ενώ στη συνέχεια διέφυγε και τελικά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο δράστης είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά την σύντροφό του στην Βαλτιμόρη.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν εμφανείς ενδείξεις που να συνδέουν την ενέργεια με την τρομοκρατία.  

Eν ψυχρώ δολοφονία δύο αστυνομικών στη Ν. Υόρκη Facebook Twitter

Πάντως το NBC μετέδωσε, επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας, ότι ο 28χρονος πιθανόν αναζητούσε εκδίκηση κατά της αστυνομίας, καθώς υπάρχει αναρτημένο απειλητικό μήνυμά του στα social media. Σε αυτό γίνεται λόγος για επίθεση ως εκδίκηση για το θάνατο του αφροαμερικανού Γκάρνερ μετά από λαβή στραγγαλισμού από αστυνομικό.

Eν ψυχρώ δολοφονία δύο αστυνομικών στη Ν. Υόρκη Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM
Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ