O Μπουτάρης στηρίζει Βαρουφάκη

O Μπουτάρης στηρίζει Βαρουφάκη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Στη δήλωση περί "λιτού βίου" του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

"Όχι ρε φίλε, γιατί να έχεις κουρσάρα και τον αστυνομικό; Μια χαρά παιδί ο Μανώλης, αλλά δεν αισθάνομαι άνετα όταν με συνοδεύει", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης στο thestival.gr, αναφερόμενος στα βουλευτικά αυτοκίνητα και στους συνοδούς-αστυνομικούς.

Επίσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση, καθώς "δεν συμφέρει κανέναν να αποτύχει", προσθέτοντας "και εμένα που με έλεγαν μνημονιακό, ούτε μία εξυπηρέτηση δεν μας έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση".

"Εμείς θα στηρίξουμε την κυβέρνηση εάν θα δώσει πραγματικά βάρος στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Αν δεν καταφέρουμε να δώσει αυτή η κυβέρνηση βαρύτητα στο δήμο Θεσσαλονίκης, τότε χάσαμε", κατέληξε ο κ. Μπουτάρης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM