Αγωγή της Γιάννας Αγγελοπούλου σε περιοδικό

Αγωγή της Γιάννας Αγγελοπούλου σε περιοδικό Facebook Twitter
4

Σύμφωνα με τις "Τυπολογίες", το ποσό των 800.000 ευρώ αξιώνει από τους δημοσιογράφους του "UNFOLLOW" η Γιάννα Αγγελοπούλου με αγωγή που κατέθεσε. Η αγωγή στρέφεται εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, του Αυγουστίνου Ζενάκου και της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου καθώς όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα του περιοδικού με τίτλο "Γιάννα Αγγελοπούλου Oil" της προκάλεσε «ψυχικό πόνο και στεναχώρια», την «δυσφήμισε βάναυσα σε δεκάδες χιλιάδες πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αλλά και διατάραξε την «κοινωνική και ηθική» της ισορροπία. Η πρώην εκδότρια αξιώνει επίσης το ποσό των 80.000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρει το περιοδικό, το όνομά της.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM