Paris Match: «Κομμουνιστής με Burberry» ο Βαρουφάκης

Paris Match: «Κομμουνιστής με Burberry» ο Βαρουφάκης Facebook Twitter
3

Το «πορτρέτο» του Γιάνη Βαρουφάκη κάνει και το περιοδικό Paris Match, σε άρθρο του σχετικά με τη συμφωνία της Ελλάδας με την ευρωζώνη.

Το γαλλικό περιοδικό κάνει λόγο για έναν «ροκ σταρ» οικονομολόγο με υπερβολικά προσόντα και με αγενείς παρατηρήσεις για την έλλειψη αρμοδιότητας άλλων υπουργών. «Αρκετές πηγές εξοικειωμένες με τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες λένε ότι η ατμόσφαιρα δεν ήταν ποτέ τόσο ξινή ώστε να χρειαστεί να απομονωθεί ο Σόιμπλε από αυτόν και να μεταφέρουν οι άλλοι υπουργοί τις θέσεις των δύο πλευρών», σημειώνει το περιοδικό.  Δεν παραλείπει μάλιστα να σημειώσει ότι ο Βαρουφάκης χαρακτηρίζεται «Κομμουνιστής με τάση Burberry» λόγω του κασκόλ του.

Για τον Αλέξη Τσίπρα το περιοδικό αναφέρει ότι βρέθηκε στριμωγμένος ανάμεσα στις υποχωρήσεις που έκανε στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και στις διαμαρτυρίες των ψηφοφόρων του. Τονίζει επίσης ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός προστατεύει τον υπουργό του των Οικονομικών από τις επιθέσεις που δέχεται.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM