Μεγάλη τραγωδία στη Μεσόγειο: Πνίγηκαν 400 μετανάστες από τη Λιβύη

Μεγάλη τραγωδία στη Μεσόγειο: Πνίγηκαν 400 μετανάστες από τη Λιβύη Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου
2

Μια ανείπωτη ναυτική τραγωδία μεταδίδει το Reuters εδώ και λίγη ώρα σύμφωνα με το οποίο περίπου 400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα της Μεσογείου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μετανάστες που είχαν ξεκινήσει από τη Λιβύη με προορισμό την Ιταλία. Ο οργανισμός Save The Children αναφέρει πως πολλά από τα θύματα είναι παιδιά και έφηβοι.

Η Mirror αναφέρει πως οι 400 μετανάστες ήταν στοιβαγμένοι σε περίπου 20 ψαρόβαρκες που ξεκίνησαν όλες μαζί για τις ιταλικές ακτές ενώ σύμφωνα με την οργάνωση που επικαλείται μαρτυρίες επιζώντων, οι οποίοι διασώθηκαν από άλλα πλοία, η ναυτική τραγωδία έγινε ανοιχτά της Λιβύης το μεσημέρι της Τρίτης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ

σχόλια

2 σχόλια
Ανθρωποι που υπολογιζονται μονο σε νουμερα. 400,1000,600... Αναμεσα τους ανθρωποι που δεν θα τους γυρεψει κανεις. Μικρα παιδια,εγκυες,νεοι...Γιατι κανουν τα στραβα ματια σε ενα τετοιο μεγαλο εγκλημα ηθελα να ξερα;
Τουσ πνιγει πρωτα η απελπισια και μετα η θαλασσα,ως ποτε αυτες οι βασανισμενες ψυχες θα εχουν αυτο το τραγικο τελος;ειμαι συγκλονισμενη δεν εχω να πω κατι αλλο.