Αγαπώντας ένα Deodorant

Αγαπώντας ένα Deodorant Facebook Twitter
0

Η Όλγκα είχε να κάνει live σεξ ίσα με τρία συναπτά έτη. Χαρακτηριστική γυναίκα της εποχής της, προτιμούσε τη virtual δέσμευση στο f/b και το cyber sex. Ήταν ο αδελφός της, όμως, που την έπεισε να καλέσει τον Valkanioniki sto Pi τον Αύγουστο στη Ρωσία. Kυρίως επειδή τον έπρηζε η δική του γκόμενα να κάνουν παιδί. «Και ποιος θα σε γηροκομήσει;» τον ρώτησε μέσα σ’ όλα η γκόμενά του, ασκώντας του τη γνωστή ψυχολογική βία. «Θα με γηροκομήσει το παιδί της αδελφής μου» της ξέκοψε εκείνος. Την ίδια μέρα παρακάλεσε την Όλγκα να του χαρίσει ένα ανιψάκι, αλλά εκείνη του είπε «υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Με ποιον να το κάνω, με το πληκτρολόγιο;». Κι έτσι εκείνος, πες πες, την έψησε να καλέσει τον Facebook official αρραβωνιαστικό της για διακοπές στη Ρωσία με live σεξ. Όταν η αδελφή του γύρισε ξανά σπίτι μετά από τις διακοπές της, τη ρώτησε όλο αγωνία πώς πήγε. «Σκατά. Και το δέρμα μου είναι χάλια. Είχα ακούσει ότι μετά το σεξ λάμπεις. Την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα». 

Το επόμενο πρωί που τον συνάντησε στην κουζίνα, ο αδελφός της είχε υποχρεώσει όλη την οικογένεια -και τη γιαγιά- να φοράνε γυαλιά ηλίου και να λένε «Ααα, με τύφλωσες, τώρα λάμπεις εξωφρενικά» αλλά η Όλγκα δεν ψηνόταν.
Ωστόσο, κάθισε κι έστειλε ένα mail στον Valkanioniki sto Pi ότι τώρα ολοκληρώθηκε η αγάπη τους. Επίσης, του έγραψε ότι θέλει να κάνει παιδί και του έβαλε dead line γι’ αυτό μέχρι τα Χριστούγεννα. Βέβαια, ήταν μόλις τέσσερις μήνες μέχρι τα Χριστούγεννα, κι ο Valkanionikis sto Pi φρίκαρε που ήθελε να τον κάνει πατέρα τετραμηνίτικου παιδιού.

Της είπε να το ξεχάσει, και να μην περιμένει εκείνος να συνεισφέρει οικονομικά σε μεγάλωμα παιδιού, του φτάνουν τα άγχη του - όπως το download απ’ το U tube. Η Όλγκα τον ρώτησε «Μα τι θα κάνεις στην ζωή σου; Όταν πεθάνουν οι γονείς σου, ποιος θα σε φροντίζει;». Της είπε να μην τη νοιάζει, αλλά στριφογύριζε αυτό στο κεφάλι του τις επόμενες μέρες, κι έτσι έπιασε κι εκείνος με τη σειρά του την Τζο, τη δική του αδελφή, και της ζήτησε να κάνει ένα παιδί για να τους γηροκομήσει και τους δύο. Για αντάλλαγμα θα έπλενε εκείνος τα πιάτα εφ’ όρου ζωής. Εκείνη του είπε ότι ακούγεται καλή συμφωνία, αλλά υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα, ο μόνος ok τύπος που γνωρίζει είναι ο δονητής της, αλλά αποκλείει το ενδεχόμενο να την αφήσει κι έγκυο. Τότε πέρασε για πρώτη φορά απ’ το μυαλό του Valkanioniki sto Pi η σκέψη ότι η αδελφή του ίσως τελικά να μην είναι σαδίστρια, μισανήρ κι αρρωστάκι, όπως πίστευε, αλλά απλά αντικειμενόφιλη. (Αντικειμενόφιλη: η γυναίκα που ερωτεύεται μόνο αντικείμενα).

Γενικά, η αντικειμενοφιλία ήταν πολύ της μόδας εκείνο τον καιρό και χτυπούσε ανεξαιρέτως, σαν ίωση. Βέβαια, εμείς κατά βάθος πιστεύαμε ότι ήταν και λίγο αστικός μύθος, μέχρι που μας ήρθε το mail της Ελένης. Η πρώτη της ολοκληρωμένη σχέση ήταν με τον φράχτη του κήπου, έζησε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα με μια στάση λεωφορείου και βίωσε το πραγματικό πάθος με το Smart της. Μάλιστα, για χάρη του πλάκωσε κάποιον στον δρόμο - της είπε, μόλις την είδε στο Smart, πού πάει με αυτή την πολυθρόνα με ρόδες. Μετά από τρία χρόνια σχέσης άφησε το Smart για ένα μπουκάλι Baby Oil και τον τελευταίο καιρό τα είχε με ένα deodorant γνωστής μάρκας. Roll on, 0% αλκοόλ και άρωμα ταλκ. Σέξι ακουγόταν.

Γενικά, ξέρουμε ότι οι αντικειμενόφιλοι στην πλειοψηφία τους είναι μονογαμικοί -μην ξεχνάτε εκείνη που παντρεύτηκε τελικά τον Πύργο του Άιφελ και πήρε το επίθετό του- αλλά η Ελένη διέφερε. Για την ακρίβεια, δεν υπήρχε πράγμα μέσα στο σπίτι που να μην είχε πηδήξει, και τα σεξουαλικά της γούστα πήγαιναν με τις εποχές. Τη μια είχε κόλλημα με τα κουζινικά, την άλλη με έπιπλα, χαλιά και πατάκια μπάνιου. «Όχι, αυτήν τη φορά δεν είναι μόνο σεξουαλική έλξη. Είναι πνευματική σχέση» μας έγραφε για το deodorant, εξηγώντας μας τις συζητήσεις που κάνουν τα βράδια, κι ότι αυτή η σχέση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη - ούτε καν στοματικό σεξ δεν του έχει κάνει. Ήταν βέβαιο ότι η αναγνώστρια θα πέθαινε από δηλητηρίαση αργά ή γρήγορα και δεν άξιζε τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί της, αλλά ο τρόπος που μας ρωτούσε τι να κάνει που δεν αποδέχεται τον έρωτά της η κοινωνία μας συγκίνησε. «Κάτσε και πες στη μητέρα σου πώς νιώθεις για το deodorant» της απαντήσαμε.

«Πήγα να μιλήσω για το θέμα στη μητέρα μου σήμερα το πρωί, που ήμασταν μόνες οι δυο μας στην κουζίνα, αλλά δεν πρόλαβα» έγραφε το επόμενο mail της στη στήλη. «Μου είπε ότι όταν κάνει σεξ με το μπαμπά μου, ο σκύλος τής γλείφει τα πόδια. Sis, ψάχνω επειγόντως διαμέρισμα».
(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ