«Ο Τάσος Δούσης είναι ο Έλληνας Μπόρατ! Ταξιδιωτικό ρεπορτάζ κάνουν και οι δύο...»

«Ο Τάσος Δούσης είναι ο Έλληνας Μπόρατ! Ταξιδιωτικό ρεπορτάζ κάνουν και οι δύο...» Facebook Twitter
0
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

By seagazing: Πάμε στοίχημα ότι αν ο αντικαταστάτης του ΝΣΚ δεν μας δώσει κι άλλα λεφτά, οι περισσότεροι Έλληνες θα βγάλουν πουτάνα την καμαριέρα;

H ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Την ώρα που ο ΑΝΤ1 έπαιζε το Μπόρατ, ο anipsios σχολίασε: «Ο Τάσος Δούσης είναι ο Έλληνας Μπόρατ! Ταξιδιωτικό ρεπορτάζ κάνουν και οι δύο...».

ΤΟ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΟ ΣΟΥΞΕ ΤΟΥ STEREO MIKE

Την ώρα που παιζόταν η Γιουροβίζιον, ο Stereo Mike, ο ράπερ-καθηγητής του Westminster του Λονδίνου, ήταν το τρίτο πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο παγκοσμίως στο Twitter (ο προηγούμενος Έλληνας ήταν πρόσφατα ο Βέγγος, αλλά δεν πήγε σε τόσο υψηλή θέση).

Μερικοί έγραψαν καλά λόγια ή ένιωσαν έκπληξη που είδαν τον καθηγητή τους στη σκηνή. Οι περισσότεροι ξένοι, όμως, που σχολίασαν (και χάρη σ’ αυτούς έγινε παγκόσμιο θέμα), είχαν πεθάνει στα γέλια με τον τρόπο που έκανε το ραπ κομμάτι του.

Έχω ακούσει τραγούδια του και ραπάρει άψογα κι έχει πολύ ωραία φωνή. Στο τραγούδι της Γιουροβίζιον δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ τους ξένους τηλεθεατές πως τραγουδούσε με παράξενη μη-ορθοφωνική προφορά, πως ράπαρε υπερβολικά μάγκικα, υπόκωφα (δυσκοίλια είπαν κάποιοι), με χοντρή και σύμφωνα με τους ξένους -που μας μισούν και μας ζηλεύουν και θέλουν να μας υποτάξουν!- αστεία φωνή.

Τα περισσότερα σχόλια υπονοούσαν ότι (για να το θέσω κομψά) είναι ο χειρότερος ράπερ του κόσμου κι ότι το τραγούδι της Ελλάδας θα ήταν χίλιες φορές καλύτερο χωρίς αυτόν. ( Ό,τι και να λένε αυτοί, εμείς πήγαμε ανέλπιστα καλά – και πάνω κι απ’ το ψυχολογικό όριο της Βίσση!)

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ;

O gregoryfarmakis έγραψε και, μεταξύ αστείου αλλά και σοβαρού, συμφωνώ: «Έπρεπε να έχουμε καταλάβει τι έρχεται, ήδη απ’ όταν σταμάτησαν πια οι άγνωστοι να μας μιλούν στον πληθυντικό».

RETWEETS!

Σκέψου ορυμαγδό κρύων αστείων, εμπάθειας, αμορφωσιάς, λαϊκισμού, αρχοντοβλαχιάς που θ’ ακούσεις από Αρβύλες, Λαζόπουλο και Τράγκα για τον Στρος Καν (mpilloukos) /// Ωχ, ο Ρήγος θα σκηνοθετήσει τα Κόκκινα Φανάρια (greekgaylolita) /// Όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει «για την καλύτερη λειτουργία του εντέρου σας», αλλά Α’ for effort στους διαφημιστές (lenfou) /// Για τη συμμετοχή μας στη Γιουροβίζιον: δόκιμος ο όρος ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΧΟΠ. (SotosKakas) /// Απαιτούμε άμεση ποινικοποίηση της Γιουροβίζιον, πιστοποιητικά μουσικών φρονημάτων και μαζικές εξορίες Γιουροβιζιονιστών στο Ζάλτσμπουργκ. (AugusteCorteau) /// Ρε, συ, μόλις πάτησα το mute στη Γιουροβίζιον, άρχισε να μ’ αρέσει περισσότερο!!! (mariadapieridi - η τραγουδίστρια) /// Να δω στην επόμενη πορεία προς το Σύνταγμα πόσοι θα έχουν ντυθεί καμαριέρες... (kgiannakidis) /// Εμείς, πάντως, τους ηλικιωμένους που χουφτώνουν πληθωρικές νεαρές τούς κάνουμε πρωθυπουργούς (aNameToCome) /// Όποτε θυμάμαι ότι αυτή που παίζει τη Σάρλοτ στο «Sex & the City» έκανε τη βρομοκαριόλα στο «Melrose Place», σκέφτομαι «ηθοποιάρα» (iacovos_camchis) /// Τίτλος ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος: «Και όμως, ο Γιώργος (Παπανδρέου) είναι cool». Μήπως είναι και hipster; (fvasileiou)


TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM