Oμπάμα για Τραμπ: Δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι σοβαρή δουλειά

Oμπάμα για Τραμπ: Δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι σοβαρή δουλειά Facebook Twitter
0

Δηλώσεις κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο Μπάρακ Ομπάμα προκαλώντας την αντίδραση του υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ για έναν απλό λόγο: Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν πως το να γίνεις πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά, δεν είσαι παρουσιαστής ριάλιτι», δήλωσε ο νυν Αμερικανός πρόεδρος.

 «Ο  Ομπάμα ήταν τυχερός που δεν ήμουν εγώ υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές γιατί θα είχε χάσει. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κάνει τόσο κακή δουλειά, μας έχει φέρει τόσο πίσω, που το ότι το λέει αυτό για μένα είναι στην πραγματικότητα μεγάλο κομπλιμέντο», ήταν η αντίδραση από τον Τραμπ.

 

«Ευτυχώς για τον Ομπάμα, δεν έβαλα υποψηφιότητα όταν είχε βάλει ο Ρόμνεϊ, γιατί τότε κύριε Ομπάμα θα ήσασταν πρόεδρος μίας θητείας», πρόσθεσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Πελικό: Ο μικρότερος σε ηλικία κατηγορούμενος βίασε τη Ζιζέλ την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Ο μικρότερος σε ηλικία κατηγορούμενος βίασε τη Ζιζέλ την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του

Σήμερα η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση του 26χρονου Τζόαν Κουάι με καταγωγή από την Γουιάνα - Στο τέλος της εβδομάδας η απολογία του κατηγορουμένου -Τα χειροκροτήματα για τη Ζιζέλ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM